Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sport Advice Statistika

114 pregleda · 13 odgovora · otvorena 15.01.2010. u 21:43

www.sport-advice.com

Dobra večer gameri i gamerice. Evo da vam ukratko javim par statistika nakon 2 dana rada našeg foruma o sportskim prognozama.

Naime, u Četvrtak smo imali 11/15 parova (znači 15 parova smo prognozirali a 11 smo pogodili) što znači da smo imali 75% učinka šta je veoma odlično, te par pod temom Dojava je 100% prošla (rezultat je bio 3:0)

Danas, petak smo imali 7/7 (jer je bilo jako malo poznatih parova) što znači da smo imali 100% učinak prognozi, te par dojava je prošao 100%.

Overall 18/22 (82%)

Tema dojave je samo vidljiva registriranim korisnicima , te vas ovim putem želim pozvat da nam se pridružite (registracija je besplatna) a veoma korisna ;).

Nadalje bi vam samo nakratko pokazao reklamu za sport advice šta je napravio jedan od korisnika.

http://www.youtube.com/watch?v=PiI8KFdXY6Q

Toliko od mene u ovom javljanju.
Živjeli
zar ste tako dobri moram se jednom pouzdati u vas mozda i dobijem nesto 9-)9-)
Ko da si na radiju Tokliko od mene u ovom jawljanju ovo prejako kunem ti se
Proso sam milju takvih sajtova i u nista od toga ne vjerujem Sam radim svoje svaki dan se kladim i nitko mi ne treba da mi govori parove.

www.rzl.bloger.hr

Sretno sa vasim sajtom

Sad jos cekam jedan par za lovu :$
RizlaaaaA je napisao/la:
Proso sam milju takvih sajtova i u nista od toga ne vjerujem :) Sam radim svoje svaki dan se kladim i nitko mi ne treba da mi govori parove.

www.rzl.bloger.hr

Sretno sa vasim sajtom :)

Sad jos cekam jedan par za lovu :$
uz prognoza noduimo i live streamin te live score praćenje, znam da neki imaju loših iskustava sa time no ne utječemo mi previše oko pobijede nekog teama. Na temelju statistika i mentaliteta igrača tj. ozljeda motiviranosti predočimo tekmu.

ja vjerujem mom teamu koji radi, te uplačujem šta oni preporuče pa ti mogu reć da u sistemu u ova dva dana sam dobro prošao te ćemo tako nadam se nastaviti :)
Nista specijalno, radite samo 2 dana, a u ova dva dana vecinom su favoriti pobjedjivali u fudbali i tenisu, a i ja sam dosta profitiro na beterzu bas na tome. Ako mislite da ste toliko dobri pokusajte napravit taj overall i prognozirat na americkim sportovima (nba, nhl, nfl). U vezi dojava, glupost cista ko i na svakoj drugoj kladionicarskoj stranici samo da privuce ljude.
Leonidas je napisao/la:
uz prognoza noduimo i live streamin te live score praćenje, znam da neki imaju loših iskustava sa time no ne utječemo mi previše oko pobijede nekog teama. Na temelju statistika i mentaliteta igrača tj. ozljeda motiviranosti predočimo tekmu.

ja vjerujem mom teamu koji radi, te uplačujem šta oni preporuče pa ti mogu reć da u sistemu u ova dva dana sam dobro prošao te ćemo tako nadam se nastaviti
Ja svaki dan isto tako pisem svoje analize te moje analize izlaze na najbiolje balkanskom sajtu sto se kladenja tice a to je

www.beneteau.com.hr

Sretno vam sa sajtom i sve najbolje

Btw ako vec reklmiras ovo je potpuno krivo mjesto jer ces na sajtu dobit samo 90% balavaca nista drugo. Bolje odi na neke sportske sajtove i tako to.
codex je napisao/la:
Nista specijalno, radite samo 2 dana, a u ova dva dana vecinom su favoriti pobjedjivali u fudbali i tenisu, a i ja sam dosta profitiro na beterzu bas na tome. Ako mislite da ste toliko dobri pokusajte napravit taj overall i prognozirat na americkim sportovima (nba, nhl, nfl). U vezi dojava, glupost cista ko i na svakoj drugoj kladionicarskoj stranici samo da privuce ljude.
dobro shvatio sam su neki ljudi malo ljubomorni baš na tome pa kritiziraju ;) slobodno se zaleti do sitea i pogledaj nba, nhl, nfl , ahl ...
ni svijet se nije stvorio u 2 dana tako da :) polako bude bilo svega i uspona i padova..
Leonidas je napisao/la:
dobro shvatio sam su neki ljudi malo ljubomorni baš na tome pa kritiziraju slobodno se zaleti do sitea i pogledaj nba, nhl, nfl , ahl ...
ni svijet se nije stvorio u 2 dana tako da polako bude bilo svega i uspona i padova..
Hahaha jesam ljubomoran sam wawawawa, ne budi smijesan bolan, sama taktika vasa a i opcenito takvih sajtova da prognozirate tonu parova je cista kockarska citaj bacanje para, eto od 15 parova koje sta prognozirali pali ste 4 i neko je to igro i pao i vi pisete 'uspjesni smo', obicno bacanje para a ima ljudi koji znaju pravilnu taktiku igranja a dojave se vrse u najuzem krugu ljudi, mislis da su oni budale da to prosiruju po netu hahah

Nebi dalje, gl
et' ja sam licno stavljao "dojave" na vise sajtova, davno nekad (prije 3-4godine) i sve su prolazile.
za pravu dojavu moras izdvojit, budi siguran, dosta para (citaj min. 500km).
jer sve te dojave neko daje iz gluposti il' da privuce paznju neku ...

ja sam davao "dojave" iz svicarske lige (a zamisli kako je svicarcima zanimljivo namjestat tekme ...), srecom za ostale koji su me pratili su dobre pare uzeli jer kvota nije bila manja od 2.20 za parove koje sam govorio ...

zato ti kazem mani se dojava, jer kao sto ti rek'o za to moras platiti debelo da bi znao ... ostalo su prognoze i cista sreca, i da ... 100% siguran par ne postoji ;)
AJSNIGRUTIN je napisao/la:
Kako da vidim te prognoze?
odeš na www.sport-advice.com registiraš se i čitaš po forumu ;)
82% dobri ste bgm, evo upravo sam se registrovao pa vidje' cemo možda i bude nešto od vas... Sretno sa sajtom

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.