Prodajem Sky Star 2 PC-DVB karticu koja omogucava gledanje digitalne satelitske televizije na racunaru, satelitski internet, offline download fileova (dzaba), dekodiranje i otvaranje kodiranih kanala putem emulatora (dzaba). Cijena 100 KM, koristena 2 mjeseca, kupljena u Plus-u. Svi koji su zainteresovani neka ostave ovdje mail da ih kontaktiram ili mi se javite na [email uklonjen] mailom.
Diskusija
Prodajem SkyStar 2 PC-DVB
292 pregleda · 4 odgovora · otvorena 11.06.2006. u 22:44
Nice offer ali sorry slab sam sa parama
Sorry
Sorry
Pa jeste dobra ponuda, ko zna sa tim moze da je iskoristi na sto nacina, pogotovo sada kada su otkljucane Premiere, moze da snima filmove i lijepi titlove bez problema, ludilo.
nova 140 KM i to verzija c koja nema problema sa grijanjem
onda kao druga stvar moj drug je prodavao tu istu ako je ta verzija koju si napisao prodavao za 65 KM plus je uradio liku sto je od njega kupio sve instalaciju drivera kljuceve i sve tako dobra ponuda jest al spusti malo cijenu
onda kao druga stvar moj drug je prodavao tu istu ako je ta verzija koju si napisao prodavao za 65 KM plus je uradio liku sto je od njega kupio sve instalaciju drivera kljuceve i sve tako dobra ponuda jest al spusti malo cijenu
Care kod mene je 2.6d revizija znaci kada je okrenes odozdo utisnuto u ploci bijelim slovima SKY STAR PC-DVB rev. 2.6 D zadnja revizija. Samo nemam Daljinski koji se odvojeno kupuje.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.