Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 40 bodova

- Forum

120 pregleda · 8 odgovora

jarane da ti nije do patcha sto korsitis za cs...koji patch kostis ???
To ti se ne desava kad sufras ?- Onda ti je do konekcije i meni je tako,cekaj jedno 2,3 sata posle ponoci pa igraj vidi kakav ti je lag-ping,ako bude isto onda ne znam :$
MrCakano je napisao/la:
To ti se ne desava kad sufras ?- Onda ti je do konekcije i meni je tako,cekaj jedno 2,3 sata posle ponoci pa igraj vidi kakav ti je lag-ping,ako bude isto onda ne znam :$
Kad surfam ne primjetim nista. Ali najgore sto meni ping ne prelazi 20 kad igram. I odjednom kao da pukne konekcija. I uvijek posle 5 minuta otprilike. Nikad me ne izbaci posle minutu, dvije.
Imaju dvije stvari koje mogu biti i lako se riješit moze bit do konekcije i onda samo isključiš ruter i radi ,moze biti do cs-a da je do patch kojeg mozeš skinut trazi po google-u i da puno laga radi rutera a to mozeš riješit kako sam prvo reko.Ovako barem meni radi.
Rješenje
Meni se to desavalo ponekad, ugasi se router i opet se upali sam. rekli su mi da je najvjerovatnije do napajanja routera, tj. preslaba mi je struja, pa se router gasi i pali. pokusaj da ukljucis router u drugu fazu-uticnicu... kod mene je tako uspijelo.

Post dobio aplauz od LudaCris

Packet loss.

Probaj pingat sa atributom -n par puta pa pogledaj loss(ako ga ima uopce) i ping hops.

Ovo moze biti do tvog ISPa, probaj takoder postaviti MTU protocol na 1500 (trebao bi i biti 1500, probaj smanjiti na 1492) i TTL na 128 servera prije nego sto packet istekne.
Rijesio sam problem. Uglavnom bilo je postavljeno idle time na 5 minuta. I zbog toga mi je padala konekcija nakon 5 minuta igre. Ali eto da ne ponistavam pitanje dacu nekome ove bodove.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.