Diskusija
- Forum
159 pregleda · 12 odgovora · otvorena 14.01.2010. u 21:45
gledo ja beze napucano previse
,Glavnog lika djete kontrolise i da mu potpuno slobudu za vrijeme finala.On bjezi van granica igre u pravi svijet i krece u potragu za svojom zenom i kcerkom.Tu sam ugasio TV i zaspao.
Bolje uzmi Redzep onaj turski film prejak je
,meni bolji od americke pite 7
,Glavnog lika djete kontrolise i da mu potpuno slobudu za vrijeme finala.On bjezi van granica igre u pravi svijet i krece u potragu za svojom zenom i kcerkom.Tu sam ugasio TV i zaspao.Bolje uzmi Redzep onaj turski film prejak je
,meni bolji od americke pite 7
film sam gledao i extra je a posebno grafika koja mi se svidja. U jednoj trenutku me ovaj film podsjeca na cs kad igram
samo sto ja nisam kao on dobar
samo sto ja nisam kao on dobar
Film glup ko ku**c. To ti je dovoljno, prosta riječ ti je opisala čitav film. Može se svidjet' samo nekoj dječurliji, ili random adultu koji nema ukus za filmove.
Bolje ti je pregledaj neki stariji film, neku ljubavnu komediju, kao što je ova od Sophie Loren i Clark Gable-a.
http://www.imdb.com/title/tt0053957/
I sigurno ti neće biti dosadno.
Bolje ti je pregledaj neki stariji film, neku ljubavnu komediju, kao što je ova od Sophie Loren i Clark Gable-a.
http://www.imdb.com/title/tt0053957/
I sigurno ti neće biti dosadno.
Pa sam si opisao film,idi u videoteku i uzmi film 
btw.American Pie 7 <3

btw.American Pie 7 <3
Gledao ,nije nesto 
Al eto bar sam ubio dosadu.Nema ovi novi filmovi sve gori od gorih
Starije drame ftw

Al eto bar sam ubio dosadu.Nema ovi novi filmovi sve gori od gorih

Starije drame ftw
1nokS je napisao/la:
Pa sam si opisao film,idi u videoteku i uzmi film 
btw.American Pie 7 <3

btw.American Pie 7 <3

~Jason: tnx <3
Nije film nesto , osrednja zalost
Što kaže Jason, film je glup ko kura*.
Đabe sam dao 2 marke
Bolje ti je uzmi neku latest komediju, romantičnu komediju il' nešto slično .. (:
Ko nije gled'o The Hangover nije NIŠTA gled'o
Pregledaj ovaj film ako već nisi
Đabe sam dao 2 marke
Bolje ti je uzmi neku latest komediju, romantičnu komediju il' nešto slično .. (:
Oj ja sam se dosađivao 2 časa na fizici kada smo gledali ovaj film.
Ma glup fiilm drama...
Ma glup fiilm drama...
4rm4n1 je napisao/la:
Što kaže Jason, film je glup ko kura*.
Đabe sam dao 2 marke
Đabe sam dao 2 marke
Pa čim se film zove Gamer (iako sama radnja većinom nema veze sa nekim ko sebe može zvati gamer), onda se zna za koju je publiku namjenjena, to je ta inteligenta marketinška taktika.
Pregledaj Fight Club - gledam ga već peti ili šesti put u petnaest dana i nije mi dosta. Film je fakat zakon. Malo cu spoilat', ali da vas uvedem u svijet Narratora i njegovog alter-ega Tyler Durdena (jednostavno osobe koja je pre-pre-pre-pre-pre-kul, što opisuje i jedan njegov quote"All the ways you wish you could be, that's me. I look like you wanna look, I fuck like you wanna fuck, I am smart, capable, and most importantly, I am free in all the ways that you are not. "
).
Jednostavno njih dvojica (iako je u suštini samo jedan, zaplet filma je jako teško za progutati) otvaraju ilegalne klubove boraca po čitavoj državi, i i ako u početku se to čini potpuno bezopasno, kasnije se prerasta u jednu opsjednutost. FIlm je fakat drama, uzmi pregledaj.
http://www.youtube.com/watch?v=J8FRBYOFu2w

Nakon Fajt Klaba, Inglorious Basterdsa i Benjamin Buttona sve vise počinjem misliti da je Brad Pitt ustvari solidan glumac koji nerijetko glumi u kranje glupim filmovima ^.^
Pregledaj Fight Club - gledam ga već peti ili šesti put u petnaest dana i nije mi dosta. Film je fakat zakon. Malo cu spoilat', ali da vas uvedem u svijet Narratora i njegovog alter-ega Tyler Durdena (jednostavno osobe koja je pre-pre-pre-pre-pre-kul, što opisuje i jedan njegov quote"All the ways you wish you could be, that's me. I look like you wanna look, I fuck like you wanna fuck, I am smart, capable, and most importantly, I am free in all the ways that you are not. "
).
Jednostavno njih dvojica (iako je u suštini samo jedan, zaplet filma je jako teško za progutati) otvaraju ilegalne klubove boraca po čitavoj državi, i i ako u početku se to čini potpuno bezopasno, kasnije se prerasta u jednu opsjednutost. FIlm je fakat drama, uzmi pregledaj.
http://www.youtube.com/watch?v=J8FRBYOFu2w

Nakon Fajt Klaba, Inglorious Basterdsa i Benjamin Buttona sve vise počinjem misliti da je Brad Pitt ustvari solidan glumac koji nerijetko glumi u kranje glupim filmovima ^.^
Hajde ba, napucali film (k'o avatar) nije nešto nijedan nidrugi, uhvati se stari filmova (klasike)
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.