Diskusija
- Forum
201 pregled · 12 odgovora · otvorena 14.01.2010. u 19:32
udjes u mozillu, ides na Tools - Options - Security - Saved Passwords - Show Passwords
prikazat ce ti sve spasene passworde i usere, nadjes samo gamers.ba acc. i vidis password
prikazat ce ti sve spasene passworde i usere, nadjes samo gamers.ba acc. i vidis password
Nek ti riddle kaze s kojeg si emaila regan 
il' ovo sto ACE kaze.
Vidim da ti je spasen, onda ovo od ACE-a probaj, nema ti druge

il' ovo sto ACE kaze.
Vidim da ti je spasen, onda ovo od ACE-a probaj, nema ti druge
jedino da vidis da pitas admina na kojem je emailu pa da udjes na mail i uzmes pass sretno 
ACE ty za to predobra stvar

ACE ty za to predobra stvar
Admin ti može reć' na koji email je registrovan acc.
A možeš i u Mozzili vidjet PW.
A možeš i u Mozzili vidjet PW.
brao ninja
Tools -> Options -> Security -> Saved Passwords -> Show Passwords
kazes snimljen ti je password na mozilli?
onda odes na tools>options>security>saved passwords, nadjes gamers.ba, i odes na show password
onda odes na tools>options>security>saved passwords, nadjes gamers.ba, i odes na show password
[email uklonjen]
Evo koji si email koristio za registrovanje accounta.
Evo koji si email koristio za registrovanje accounta.
ACE je napisao/la:
udjes u mozillu, ides na Tools - Options - Security - Saved Passwords - Show Passwords
TO BRATE MOZE LOCK TEMA !
HVALA TI NAJLJEPSA OS OVE BODOVE ?
ace , svaka cast .. to mi je dosta pomoglo iako me nije previse "zabrinjavalo" bilo je situacija gdje mi je to trebalo..
Mnogo hvala
Mnogo hvala

jednu te istu stvar pisete 4 puta
Čas posla Tools ---> Options ----> Security ---> Saved Passwords ---> Show Passwords
pitaj admina
pitaj admina
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.