Diskusija
- Forum
129 pregleda · 10 odgovora
tesko da ce nekog naci da ti da bobe....ali pokusaj na
www.crvenikriz.com
www.crvenikriz.com
ili se meni cini ili ste stvarno RETARDIRANI kako mozete ovako maloumne teme otvarati nije mi jasno alahami ccc udari se nogom u celo
Jao idiota zaradi bobe!!!!!
Pomozi ljudima pa ces dobit!!!!
Pomozi ljudima pa ces dobit!!!!
Pa ne mozes dizat temu da bi trazio bobe OMG 

-Brate pomazi ljudima po temama, pa mozda dobijes i aplauz nekad, javljaj se na teme sa bodovima, pomazi, pa ces dobijat bodove.
OMG!

EDIT: Vidim da si novi na forumu(il vec predpostavljam) pa da ti objasnim nesto:
-Bobe(bodovi) se ne daju na ovom forumu tek tako, moras pomagat na temama sa bodovima i naravno na svim ostalim, da bi zaradio bodove...
-Nemoj dizat teme svakih 5 min. Dizi samo kad ti stvarno nesto treba, a ne za svaku sitnicu...
-Malo vise pisi po temama, pomazi ostalim, ako vec ne znas citaj teme, uci...
-Pokusaj nekad i neku vijest napisat...

-Brate pomazi ljudima po temama, pa mozda dobijes i aplauz nekad, javljaj se na teme sa bodovima, pomazi, pa ces dobijat bodove.
OMG!

EDIT: Vidim da si novi na forumu(il vec predpostavljam) pa da ti objasnim nesto:
-Bobe(bodovi) se ne daju na ovom forumu tek tako, moras pomagat na temama sa bodovima i naravno na svim ostalim, da bi zaradio bodove...
-Nemoj dizat teme svakih 5 min. Dizi samo kad ti stvarno nesto treba, a ne za svaku sitnicu...
-Malo vise pisi po temama, pomazi ostalim, ako vec ne znas citaj teme, uci...
-Pokusaj nekad i neku vijest napisat...
Jarane digni jos jednu temu -.-
Pisi vijesti :/
dabogda te banovali
dabogda te banovali
KajotY je napisao/la:
dabogda te banovali
dabogda te banovali
Pisi teme.. Pomazi ljudima. Pisi vijesti. Dobijas aplauz
ammarO je napisao/la:
KOJOTY PRO GAY <3

Brate...na ovom sajtu smo svi vise postali kao zajednica pomazemo jedni drugima i time dobivame bodove kao zahvalu...vjeruj mi ija sam pomogo milijun puta i dobio aplauz i sve i piso teme...malo se potrudi bice boba...
KajotY je napisao/la:
dabogda te banovali
dabogda te banovali

upri ume ko u zivotinju
hahahahaha
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.