Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

270 pregleda · 20 odgovora · otvorena 13.01.2010. u 21:25

Koliko se i kako najavljivao, od 'Avatara' su mnogi s pravom očekivali... pa, ništa manje od najboljeg ili barem najfascinantnijeg filma na svijetu. Na kraju krajeva, ipak je to James Cameron, koji je prvi scenarij za ovo djelo napisao još 1994.

Dodje i taj film meni osobno nigdje veze ali sigurno kad gledas u 3D verziji sigurno je mocnije

ali brate je bolesno da ima ljudi koji se oce ubiti jer su pogledali taj film

njihov izgovor: Vise ne zelim zivjeti na Zemlji zelim biti u pandori medju avatarima

Molim vase misljenje o filmu i jeste li ga gledali ?

pozz
Nisam gledao ev' skidam sa freezone.

Nista cudno brate, ja kad sam bio mali kad sam gledo Harry Potter ja ga sanjo svaku noc dok ga opet ne pogledam i sve tako. Sad se nesmijem ni usudit da ga pogledam. 6ti dio kad sam gled'o sanjo sam 10 dana wtf :D

Inace po komentarima film je vrh, al' ja to ne mogu znati.
Htio sam skinuti film, ali sam onda čuo da je tipa naučne fantastike, a pošto ne volim te tipove filmova, onda ga nisam ni skinuo...
Bezveze film ? Dobro ako je bezveze,zasto su onda zaradili preko milijardu za taj film ?

Znaci kad sam isao da gledam film jedva sam nasao mjesta i to u drugom redu,kad su oni helikopteri slijetali isto ko da meni u krilo slijecu... Film sam po sebi je dobar
FireFix je napisao/la:
Bezveze film ? Dobro ako je bezveze,zasto su onda zaradili preko milijardu za taj film ?

Znaci kad sam isao da gledam film jedva sam nasao mjesta i to u drugom redu,kad su oni helikopteri slijetali isto ko da meni u krilo slijecu... Film sam po sebi je dobar
yap 3D . ovo bezze bar moje misljenje
gledao..
inace ne volim ovakve vrste filmova,al ovaj film GORI!
Meni se film veoma svidio. Efekti, planeta, zivopisne boje, sve doprinosi kvaliteti ovog filma.
Jos gledao sa djevojkom, pa je to mozda doprinijelo xD

P.S. One letece stijene/planine isto outland u WOW-u
Na'vi = Night Elves 9-):D
2good4u je napisao/la:
Meni se film veoma svidio. Efekti, planeta, zivopisne boje, sve doprinosi kvaliteti ovog filma.
Jos gledao sa djevojkom, pa je to mozda doprinijelo xD

P.S. One letece stijene/planine isto outland u WOW-u
Na'vi = Night Elves 8-)
OMG ovisnik si o wowu xD lolzorpwnah nego o cemu se otprilike radi u filmu,citao sam dosta o tome sto ima ljudi sa tim takozvanima (ja sad smislio naziv xD) "postfilmski sindrom" hahah (oownam zar ne?xD) jel ostavilo kakih posljedica na tebi D
cRANk je napisao/la:
OMG ovisnik si o wowu xD lolzorpwnah nego o cemu se otprilike radi u filmu,citao sam dosta o tome sto ima ljudi sa tim takozvanima (ja sad smislio naziv xD) "postfilmski sindrom" hahah (oownam zar ne?xD) jel ostavilo kakih posljedica na tebi D
brate vec ima naziv za taj sindrom Wertherov sindrom
vec4-5 dana imam taj film na dvd-u al nisam ga stigo pogledat, i ja sam cuo od dosta ljudi da su razocarani najavljivanim al nemogu nista govorit dok ne pogledam...
cRANk je napisao/la:
Ne, nisam ovisnik o wowu, ne igram wowa, nego jednostavno to mi na um palo i asociralo me na njih :)
Ostavilo je posljedica na meni, odmah i ja zelim biti visok ko oni(3m) !!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111ONEONEoneone
I ja sam cuo to da ljudi hoce da se ubijaju radi Avatara.
Ja nisam u mogucnosti da pogledam film ,krenuo skidati sa freezone (2GB) ali pokrenuo vidim snimak nevalja nista.
Pa cu cekat neki bolji snimak ,ili ako bude u kinima jos oticu pogledat ,jer je tamo ipak uzivancija.
sestrem iskreno film nidje veze.znaci ja ga gledam kod jarana ono reko ae ba j**o to de stavi da dr***o ;)
i ja bi se ubio da sam ga gledo do kraja :D
znaci film je strava gledao ga 2 puta hh za redom koliko mi se svideo sva ta prasuma i te zivotinje strava
Evo sad sam si vratio iz kina,gledao Avatar.Pa film mi je nako solidan.Bilo je i boljih filmova koji sam gledao.Nije me nesto posebno fasciniralo.Dugo traje to mi se svidja .
Nisam gledao film pa ništa o tome ne mogu reći, ali što se tiče uticaja na nas gledaoce, mogu reći da filmovi imaju prevelik utjecaj. Ja sam nakon gledanja Fajt Klaba (u prevodu Fight Club) poželio sa prijateljima napraviti nešto slično, sve dok nisam takvo nešto i napravio.
Naravno završilo se na najgori mogući način - sa pet-šest šavova i par izbijenih zuba. :$
Da gledao sam film, meni je prejak, al to sto se neki ljudi zele ubiti zbog pandore je bolesno

Anyway, pusti 3D, cuo sam da u Srbiji, tacnije u Beogradu u kinima pustaju se 6D verzije ovog filma
Htio sam gledat film, ali nije došao u moje selo još, al' eto jedan od najocekivaniji filmova (nije zadovoljio)
nisam gledao ali sam cuo da je film dobar bar mi tako pricaju ovi sto su geldalo i nadam se da cu ga ubrzo pregledat

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.