Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

fsecrive.exe problem

102 pregleda · 7 odgovora · otvorena 13.01.2010. u 13:15

Pozdrav , evo sta je moj problem poceo mi je pc stopat ja sam instaliro anti virus i naso sam 2-3 virusa i ovaj fservice.exe anti virus ih je obrsao i sada kada palim pc izbaci ono plavo welcome screen i cekam oko 1 minut i onda kad se pojavi desktop sve dodje i msn itd.. sta treba i izbaci ovo

Kako ovo da rijesim ?
slusaj ides start>run>msconfig>startup odznacis navedeni proces koji te muci restartiras comp i eto ga
fservice.exe je sistemski proces koji ti fali, najvjerovatnije je izbrisan.
Pokušaj nači na ovom link-u
TomY je napisao/la:
slusaj ides start>run>msconfig>startup odznacis navedeni proces koji te muci restartiras comp i eto ga
Nema ga koda to nisam odma pokuso

@edit : skile imam backup windows foldera i ovaj fservice.exe nema na tom backupu znaci nije ni bio ..
Vidis da ti ovo pokrece ono kad se windows starta. nadji gdje se ovaj file nalazi i ako ga nema napravi obican exe file. sa istim imenom. ! Il ako je ovo neki file od nekog programa ( ako ne grijesim ovo je od ANTI VIRUSA ? ) pokusaj unistall taj program il ga repair
mahYr je napisao/la:
Vidis da ti ovo pokrece ono kad se windows starta. nadji gdje se ovaj file nalazi i ako ga nema napravi obican exe file. sa istim imenom. ! Il ako je ovo neki file od nekog programa ( ako ne grijesim ovo je od ANTI VIRUSA ? ) pokusaj unistall taj program il ga repair
Ma to evo radi sada hvala molim moda da ga nagradi aplauzom
XicX je napisao/la:
Ma to evo radi sada hvala molim moda da ga nagradi aplauzom
Nista care

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.