Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

mogul da install windows 7 pro a da mi ostane xp

78 pregleda · 8 odgovora · otvorena 12.01.2010. u 21:28

e ovako, dobio sam windows 7 i htio bi je instalirati, a da mi ostane i ovaj xp, znaci da imam dva sistema. kad krenem da install sedmicu imam dvije opcije to je upgrade na ovaj sistem(bar ja mislim) i da install novu kopiju sistema, ako odem na to da install novu kopiju mozel mi ostati i ovaj stari....malo sam glupo ovo napiso..ko zna nek javi:D
Imas, siguran sam. Kad upalish racunar, pita te koji ocesh, xp il' 7 ?? [;
Instaliraj normalno windows 7 samo nemoj formatirat.
Možeš kreirat novu particiju i na tu particiju instalirat win7.
Samo kad budeš palio PC pitat će te koji windows da pokreneš

U local disk-u češ imat dva foldera
windows na ovom ti je win7
windows.old na ovom ti je xp
ok, radio sam tako sa xp-om, imo dva i pita za koji ces, valjda je i sa ovim tako
x_vision je napisao/la:
ok, radio sam tako sa xp-om, imo dva i pita za koji ces, valjda je i sa ovim tako
da i sa ovim je isto tako samo jedan xp ce ti bit a drugi win 7 i to je to
x_vision je napisao/la:
Ipak bi ti preporučio da samo windows 7 instaliraš, tj. da formatiraš particiju, jer ti je 7-ca bolja, stabilnija, pobaljšana itd.....
- Ma mozes i na razlicitim particijama...to je najbolje...moze se to
skile je napisao/la:
Ipak bi ti preporučio da samo windows 7 instaliraš, tj. da formatiraš particiju, jer ti je 7-ca bolja, stabilnija, pobaljšana itd.....
Jel se bolje ponaša i u igrama ? Najprije FPS igre jer njih samo i igram ...

Kont'o sam je večeras ubacit', hoće l' mi moć' programi koji su išli na XP il' ću morat' tražit' samo one koji su optimizirani za XP ?
united je napisao/la:
Jel se bolje ponaša i u igrama ? Najprije FPS igre jer njih samo i igram ...

Kont'o sam je večeras ubacit', hoće l' mi moć' programi koji su išli na XP il' ću morat' tražit' samo one koji su optimizirani za XP ?
Nisam do sad imao problema sa igrama i programima.
FPS mi je čak bolji nego što je bio XP-u.
Neznam šta od programa koristiš, meni mogu svi, osim daemon tools-a i alcohola, navodno nisu kompatibilni sa win7.Al za sve postoji zamjena, umjesto ova dva koristim power i ultraISO.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.