Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Unban Gamers.ba server

301 pregled · 13 odgovora · otvorena 12.01.2010. u 17:46

Samo ako moze neko da mi unban steam id na g.ba pub posto djeca kupila admine obradovala se

STEAM_0:1:1810790
HAHHAHAHAHHAAHHAHAHHAHAHHAHA

E moj farise kome ti dajes admina xD
To ti je kad palis cit

Post dobio šamar od haruN

Posto je admin?
VioleN je napisao/la:
Posto je admin?
5€/10KM al', napravljena greska ako neko uplati 5€ uplatio je 9.6396 tacnije ustedjeli ste 0.3604 KM zato u € treba placat'
egz3kut0r je napisao/la:
5€/10KM al', napravljena greska ako neko uplati 5€ uplatio je 9.6396 tacnije ustedjeli ste 0.3604 KM zato u € treba placat' :D
kaka je vlada, takav server :)
Ne pricam ja nista protiv servera server je extra samo mozda jos da ukinu neke admine.
Prije tacno 1 sat igramo na serveru dd2, zavrsi se mapa prebace na inferno zagrijavanje live, tup prebace na dd2 kazu neka ove, opet rr live tup prebace na inf
Dobro je, više se za admina ne moraju davati velike pare kao što je bio slučaj za admina i global moda na portalu... Sad iskesaš 10 KM i admin je tvoj
Takodje... Jos je meni staticki IP..

STEAM_0:0:18706602

188.127.102.255

Dajte adminima slusalice ili mamo mozga
Genius je napisao/la:
Takodje... Jos je meni staticki IP..

STEAM_0:0:18706602

188.127.102.255

Dajte adminima slusalice ili mamo mozga
Ušao sam jednom i server m ise činio jako dobrim.
Ping , fps sve je perfekt osim admina i cheater-a.
Misli mda bi bilo sasvim dovoljno igrača kada bi se server prebacio na STEAM , ovako dodju djeca sa WHom iu igraju pola mapa i dok ne dođe liryo ili neki drugi ISKUSNIJI admina oni haraju serverom.
NuteLLa ili kako već je bio 90% vremena dok je murat puca sve u glavu sa WHom. :/
KRYSTAL je napisao/la:
Ušao sam jednom i server m ise činio jako dobrim.
Ping , fps sve je perfekt osim admina i cheater-a.
Misli mda bi bilo sasvim dovoljno igrača kada bi se server prebacio na STEAM , ovako dodju djeca sa WHom iu igraju pola mapa i dok ne dođe liryo ili neki drugi ISKUSNIJI admina oni haraju serverom.
NuteLLa ili kako već je bio 90% vremena dok je murat puca sve u glavu sa WHom. :/
I dodjem ja bez chita i banuju me

To ti je kad se svakome daju admini... Ja gazzelu na msnu govorim, nista on..

Al' et'. Ako hoce unban nek unbanuju, ako nece retardi su..
Znalo se da ce server fejlat nego oni se prave pametni prodaju djeci snove za 10km a nama lazi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.