Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Skala.

156 pregleda · 19 odgovora · otvorena 12.01.2010. u 15:21

Neshvatam te allahami . Ko tebi je dao fanart moda.

Smijem se kladiti da ti neznas ni raditi u tom je****m photoshopu.

Ako te neko pita za rad MORAS mu odgovoriti da vidi sta da popravi do čeg je il si ti nakurcen pa samaras.

To je problem danasnjih admina, digli su se na nebesa... Msm to su balavurdija, sta mozes ocekivati od njega ??

Ali nisu oni krivi, nego onaj ko im je to dao...
Ma dobar je skala, al' zamisli kad bi' on svakom mogucem memberu objasnjavao do cega bi doslo ?
Nije da se uvlacim ali skala mi je na svaku temu odgovorio i rekao sta treba da popravim ili samo jos vjezbe
Skala je za tebe "Bog" u Photoshopu. Tako da ne pričaj gluposti, ni ne znaš lika. To što ne voli da se "hvali" radovima ne znači da ne zna. Da si bio prije na Gamersu, vidio bi njegove radove.

/stay safe
GAZZEL je napisao/la:
Ma dobar je skala, al' zamisli kad bi' on svakom mogucem memberu objasnjavao do cega bi doslo ?
Al fazon je pitam OVOG ON JE ZA MENE BOG U PS-U TJ. TORKI
frajer mi sve objasni on jedini zasluzuje moda u fanart i smoki
Smiješni ste.

To je njegova dobra volja , dal' će ti pomoći [da li će moći] a ne možeš ga natjerat da ti pomogne.

Čovjek ne bi bio FA MOD da ne zna radit' u photoshop-u ili nekom drugom programu.I pomalo već smarate sa tim admini vaki admini naki.Admini su i cao , vi tu ne možete ništa. :/

PS: Nemam ništa protiv administracije.

je napisao/la:
Et izvini na tome skala , ali moze mi reci zasto me samara na svakom postu je sam mu sta uradio,
Decko, tvoj ID je 46325 , a skalin 5593 naci on je tu 5 godina, a ti 6 mjeseci. Sta mislis u ovih 5 godina koliko je njega likova pitalo za nesto ? Koliko ga je u ovu godinu dana koliko ima moda pitalo da nesto popravi ovo ono ? Naravno da nece svima odgovoriti, a to sto kazes da ne zna raditi u photoshopu ne izmisljaj. I bolje se nemoj ofirati dizuci ovakve teme. :]
anais je napisao/la:
Et izvini na tome skala , ali moze mi reci zasto me samara na svakom postu je sam mu sta uradio,
daj nam linkove postova photoshoperu
Lol, ako ima moda zasluzio ga je ...
Kratko si ovdje i nisi vidio sve skaline radove..
hvala na podrsci, enese trashaj temu ^^ ti si dobio odgovor na gb, nije potrebno teme otvarti...
Mrle_Zrinjski je napisao/la:
Nemoj mi samo ti o photoshopu.
Ajde ti mali nacionalista furaj.
Ado je napisao/la:
Decko, tvoj ID je 46325 , a skalin 5593 naci on je tu 5 godina, a ti 6 mjeseci. Sta mislis u ovih 5 godina koliko je njega likova pitalo za nesto ? Koliko ga je u ovu godinu dana koliko ima moda pitalo da nesto popravi ovo ono ? Naravno da nece svima odgovoriti, a to sto kazes da ne zna raditi u photoshopu ne izmisljaj. I bolje se nemoj ofirati dizuci ovakve teme. :]
Jaki argumenti...

Bjezi sa foruma , bavi se advokaturom ! ;)
Ado je napisao/la:
prvih pet moderatora na g.ba, ja sam bio jedan od njih, tako da imam mod'a puno ^^ nije da se kurcim, ali tako je.
Ado je napisao/la:
a lol jarane kontash mozda sam bio raniji member..............

Neshvatate u cemu je tu poenta.
Ni na moje nece skala da odgovori mora da je zauzet
Smoki uvjek kaze sta trebam da popravim kad digne PIC temu
I Marko mi je isto pomagao

Samo se umrijeti mora retardu :-/

Ti mislis da jedan covjek moze stici odgovoriti 50000 membera sta mu nevalja ?

Nepotrebno otvorena tema

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.