Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steam - forgot pw

141 pregled · 3 odgovora · otvorena 12.01.2010. u 13:19

Poz .. zaboravio sam pw od steama :S
odjednom mi je zatrazilo password a prije je samo ulazilo bez trazenja passworda :S
steam je na mom mailu .. i sad kada odem ono forgot pw trazi verfikacijski kod koji sam dobio u mailu ali ne mogu da se sjetim secret answera nikako .. i nmg promjenit pw dok ne ukucam taj secret answer. .
Ima li jos neki nacin da vraatim ovo preko maila a da ne kucam ovaj secret answer ?
Scren answer ti pise,samo ti daj odg..jbg imao sam i ja isti problem da puta..prvi put se nekako sjetim pasvorda sve pasvorde probao...aa drugi put sam chileta zamolio da ga vrati jer sam od njega i kupio =)... HVALA CHILE!
Moras znati ono pitanje na svu srecu ja sam sebi sve to zapisao obrati se steam comunity
Ako vec imas secret answer u mail-u, ja sam tako jcuer odradio na acc koji mi je star evo vec 2 god nisam usao na njega. Cim sam vidio secret asnwer znam da sam postavio normalan odg. tako da pogledaj secren question i probaj odg na njega normalno, kao npr: Koliko godina imas ? 15 - 14 - 13 - 18 koliko si imao kad si pravio acc ....
Probaj ako ne mozes, obrati se "stim komunitiju" ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.