Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prodajem scriptu

217 pregleda · 19 odgovora · otvorena 11.01.2010. u 22:04

kako i naslov sam kaze, prodajem scriptu od stranice bux.to sve sto treba jeste uplod na server i namjestit svoj racun cijena veoma povoljna moze i bobama :D
Koliko bodova?
synL je napisao/la:
Koliko bodova?:D:D:D:D:D
ko najvise ponudi njemu ide scripta a scripta je ispravna 100% samo dobar serever ti treba
Sto bi netko kupovo od tebe kada moze naci jos bolje i raznih vrsta tih skripti na warezu ?
Mislim da nema smisla kupovati tu skriptu...

Moras imati ugovore sa mnogo stranica koje bi mogao reklamirati,kao i ugovor sa paypal ili alert payili sta ja znam kojom online "bankom".
AHAAHA pa staima pro ahaha xd mogu ti dat bombona ako hoces ?
Obsessed je napisao/la:

Moras imati ugovore sa mnogo stranica koje bi mogao reklamirati,kao i ugovor sa paypal ili alert payili sta ja znam kojom online "bankom".
ne nemoras imat ugovre sa stranicom nikakvom mozes ti od sebe stavit linkove a mozes da i naplacivas to prikazivanje kao reklamu a sa playpal samo obicna transakcija jer sve ide preko tvog racuna sto ti otvoris a i tvoj korisnik mora da ima ovoren racun to je to
abraham je napisao/la:
ne nemoras imat ugovre sa stranicom nikakvom mozes ti od sebe stavit linkove a mozes da i naplacivas to prikazivanje kao reklamu a sa playpal samo obicna transakcija jer sve ide preko tvog racuna sto ti otvoris a i tvoj korisnik mora da ima ovoren racun to je to
I da je tako....Nasao si pravo mijesto gdje ces prodati ....

Gamers.ba se sastoji vecinom od djece koja nemogu imati sajt...
Probaj prodati na bug.hr forumu,veoma ozbiljnija raja sto se tice toga.
Obsessed je napisao/la:

:S
Obsessed je napisao/la:
I da je tako....Nasao si pravo mijesto gdje ces prodati :-X....

Gamers.ba se sastoji vecinom od djece koja nemogu imati sajt...
Probaj prodati na bug.hr forumu,veoma ozbiljnija raja sto se tice toga.
ma dobro tu si upravu hvala tebi sto me razumijes a mislim da ima i ovdje ozbiljne raja da to shvate
e ovako da ne otvaram novu temu imam bas na buxu nekih 15 dolara gdje ih mogu iskoristit ? thx 9-)
kucka je napisao/la:
e ovako da ne otvaram novu temu imam bas na buxu nekih 15 dolara gdje ih mogu iskoristit ? thx 9-)
moras da imas svoju elektronsku karticu zatim moras da prijavis na paypal i onda tek da izvrsis ispaltu sa bux na paypla to je to
abraham je napisao/la:
moras da imas svoju elektronsku karticu zatim moras da prijavis na paypal i onda tek da izvrsis ispaltu sa bux na paypla to je to
thxxxxx
synL je napisao/la:
da cu ti scriptu za 30 boba ako ti nije puno ako hoces javi se na pm
synL je napisao/la:
ma samo vi izvolite i goglatajte pa ako nadjete javi te se :DDD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.