Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Photoshop cs3 ili 4

92 pregleda · 17 odgovora · otvorena 11.01.2010. u 18:19

e ovako koliko je MB CS3 a koliko CS4 treba mi full program i link i da reknete koji je po vama bolji ?! Znaci full program cs3 ili 4 , link za download i ako je potreban crack ili key ili serial number ?!

Hvala unaprije
za pocetnike to ti je isto ..
cs3 ti je manji a cs4 veci pa sad vidi sta se isplati skidat
po meni je bolji cs4 jer mozes video u gif pretvorit ..
cs4 ima jos nekih opcija al je mnogooo velik
Obicno su zadnje verzije bolje,tako da cu ti ja preporuciti CS4...
Full zauzima oko 800 MB,a mozes ga preuzeti sa adobe.com potpuno legalno...

Serial ces dobiti na pm...
Šta da ti kažem, nije ti to puno bitno :-P. Ja sam na CS2 i opet pwnam ovdje nubove. Al' eto, skini Photoshop CS4, ne znam jel samo meni, ali je sporiji od prijašnjih generacija, al' ima BOG zna, šta nema XD. Za download, www.adobe.com, po " xy " put to govorim, a za crack se snađeš fino :-P
Malo googlanja ne bi skodilo... Bolje je naravno skinuti noviju verziju bilo cega pa tako i photoshopa, a to je cs4... Mislim da je skoro duplo veci ps cs4 od cs3, a koje su prednosti, u to necu ulaziti jer ja koristim cs3

Link kao ni crack ili serial ne mozes dobiti jer ovo NIJE warez forum...
Adobe Photoshop CS2.
warez ... ti je taj serial mozes trial sa adobe.com
btw nije rekne nego kaze !
Prvo skini portable (50mb) nauci raditi, pa skini full oko 1gb cini mi se ... Inace CS4 ako imas jak komp ispwna u svakim oblicima i dimenzijama svaki prijasnji ps ^^
nod je napisao/la:
Šta da ti kažem, nije ti to puno bitno :-P. Ja sam na CS2 i opet pwnam ovdje nubove. Al' eto, skini Photoshop CS4, ne znam jel samo meni, ali je sporiji od prijašnjih generacija, al' ima BOG zna, šta nema XD. Za download, www.adobe.com, po " xy " put to govorim, a za crack se snađeš fino :-P
e jel tebe mogu da zamolim da mi das neke linkove od ljudi ovdje koji su detaljno objasnili kako da pocnem raditi u photoshopU

Na pm molim te?
full cs3 ti je ja mislim 400 MB a cs4 ima ga 500i nesta ma sve je to isto ....
Kralju,

To ti je tu negdje ali po mom misljenju cs3 ti je bolji al na tebi je da odlucis
Cs 3 po meni bolji. Ja sam ucio na 7. Gledaj razlika izmedju 2 i 3, ima je, a izmedju 3-4 ima je isto al je manja. Isto tako ako hoces ilustrator 3 je bolja
e ja sam skino cs3 i pojavio se problem :!

pomoc evo slike ?!

link ----> http://i943.photobucket.com/albums/ad275/Only_Jovan/problemos.jpg
Pa iskljuci internet explorer. Kad ga iskljucis idi refresh. Ako ni tad nece idi u task manager i tamo pod nezz mislim tasks nije applications vidi imal ti dje IE pa ga i tu endaj!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.