Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 15 bodova

[Neko sa kr. karticom]

82 pregleda · 3 odgovora · otvorena 11.01.2010. u 16:12

Podforum Coffe shop - sve i svasta nadovezano na nista.
+tema odobrena od strana spY-a... ne vidim razlog zasto bi je neko brisao

Trebao bi mi neko ko ima kreditnu kartica samo da provjeri koliko bi iznosila posiljka na kucnu adresu za Banja Luku.

Artikal sljedeci:

http://www.hoodboyz.de/shop/product_info.php?info=p4884_ZOO-YORK-SHOE-METROPOLIS-BLACK-WHITE-SILVER.html&XTCsid=9e35bcdbf2ba088abc54f955a97bd196

Eto i malo bodova za trud...

Rješenje

Preko obične pošte znači, bolje ti je kontaktiraj ih mogu li ti poslati preko DHL-a ili FeDex-a to ti je express pošta. Stiglo bi ti za cirka 1-2 dana. I ne plaća se carina, dok ovdje moraš platiti carinski pregled 9,5km kad ti stigne pošiljka.

EDIT :

Pa tbh, ovo i jeste DHL. Deutche Post. Ko zna, možda ovi preuzmu sa naše carine na aerodromu. A možda i DHL. Vidjet ćeš uglavnom.
Jason je napisao/la:

Preko obične pošte znači, bolje ti je kontaktiraj ih mogu li ti poslati preko DHL-a ili FeDex-a to ti je express pošta. Stiglo bi ti za cirka 1-2 dana. I ne plaća se carina, dok ovdje moraš platiti carinski pregled 9,5km kad ti stigne pošiljka.

EDIT :

Pa tbh, ovo i jeste DHL. Deutche Post. Ko zna, možda ovi preuzmu sa naše carine na aerodromu. A možda i DHL. Vidjet ćeš uglavnom.
Zahvaljujem. Tema moze delete.
Jason je napisao/la:

EDIT :

Ja mislim da se carina naplacuje samo ako je iznad 100 km ili 150.Eno ja sam skoro narucio slusalice preko ebaya 20 funti sa postarinom dosle za 16 dana a sad neznam odakle je on narucivo odnosno kako ide tu al ako je nesto ko na ebay moze zamolit tog ko mu je prodo to da napise da je gift ili polovno da preskoci carinu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.