Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Tittle - kasni

176 pregleda · 12 odgovora · otvorena 11.01.2010. u 16:05

Eh znaci , juce sam otvorio temu za tittle i ajde uredu je sve to
radi sem sto mi tittle uzasno kasni . Znaci lik nesto kaze a ovaj to tek napise nakon 5-6 sec dole :S

jel to do tittle-a ili sta? moze li se napravit ? ty .. unaprijed
Ma to ti je do mikrovalne

Post dobio šamar od vLexinho

Preko kojeg playera gledas film ?

- Nadji drugi subtitle ..

@ Ado je napacen.
Nisu ti titlovi podeseni na taj framerate flima.Skini druge
Ako je ripovan film koristi BS player,sa ctrl + strelice mozes sebi optimizovati kada ce title doci.

Ako je srt file bindan za video,tj ako nemas srt fajla,nemozes nista uraditi.
Ado je napisao/la:
Ma to ti je do mikrovalne
Šta sereš kad znaš da je do veš mašine kako mrzim kad tako spamate. Makar napiši tačan razlog, znaš već da se veš mašina konektuje na port 67 , znači ako ti je u firewallu otvoren port 67 blockiraj ga da ne bi mogla veš mašina access tvom PC-u. Znači ovaj bug ima i na milw0rmu poznat je baš.

/ inače

use the fucking search.
GOM player

Ako koristiš GOM player

znaci ubrzavas na strelice <,>
Ukljucis u BS playeru i pomocu CTRL + strelice naprijed - nazad naštimaš kako ti odgovara...
ako gledas preko gom playera ubrzaj na strijelice "<" ">" ovo < = da usporis za 0.1 sec a > = suprotno pa tako jedno ako kasni 5 sec kliknes 50 puta i bude ti uredu ;)
Jason je napisao/la:
Šta sereš kad znaš da je do veš mašine kako mrzim kad tako spamate. Makar napiši tačan razlog, znaš već da se veš mašina konektuje na port 67 , znači ako ti je u firewallu otvoren port 67 blockiraj ga da ne bi mogla veš mašina access tvom PC-u. Znači ovaj bug ima i na milw0rmu poznat je baš.

/ inače

use the fucking search.
A joj :/ ja zaboravio XD

De mi jedan šamar udari

Post dobio šamar od vLexinho

skile je napisao/la:
Ako koristiš GOM player

znaci ubrzavas na strelice <,>
e , kako sada kada snimim na cd ocel mi ostat ova brzina titla?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.