Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kamerica na racunaru...

214 pregleda · 17 odgovora · otvorena 10.01.2010. u 19:24

Eh ovako kupio sam novu kamericu i sad ocu da instaliram i idem sve next ii na kraju finish i restartujem msn i opet nemogu da je upalim , a treba mi hitno da se vidim sa rodicom u Svicarskoj ... Molim ak moze neko da pomogne..

Hvala unaprijed! :)
restartuj racunar nemoj msn i onda ako ti je pravilan driver trebalo da radi
U nekih kamera trebas ici Prewiew da ti se slika pokaze , bar je tako kod mene pokusaj ;)
Houdini je napisao/la:
U nekih kamera trebas ici Prewiew da ti se slika pokaze , bar je tako kod mene pokusaj ;)
Kako mislis prewiew ?
Provjeri jesu li ti potrebni drajveri pravilno instalirani !
prvo install drivere pa onda tek ustekaj cam :D
Evo da ne dizem novu temu, izvini sto ne znam odgovor za tebe jer i ja imam slican problem. Naime, dobio sam kameru od druga, al ne radi, vjerovatno treba instalirati driver-e neke za nju. Kako da znam koja je kamera, znam kako cu naci drivere za nju, al ne znam koja je, za koju da trazim. Pa jel to sve isto? Ili kako? Ako moze neko pomoc, bicu zahvalan...
100kaa je napisao/la:
prvo install drivere pa onda tek ustekaj cam :D
aj mi daj link da skinem drver .. GeniuS camera... :S:S

Pls !
zuti_h4mc3 je napisao/la:
aj mi daj link da skinem drver .. GeniuS camera... :S:S

Pls !
Daj nam puno ime kamere pa ćemo ti naći linkove za download drajvera !
_bela_ je napisao/la:
Daj nam puno ime kamere pa ćemo ti naći linkove za download drajvera ! ;)
Kako da viidm puno ime camere.. :S
Kako da viidm puno ime camere.. :S
Pa na kutiji u kojoj ti je došla .

Npr.

Genius _________ (ovdje brojke i slova) .

Dakle, puni naziv. Genius je naziv proizvođača.
_bela_ je napisao/la:
Pa na kutiji u kojoj ti je došla .

Npr.

Genius _________ (ovdje brojke i slova) .

Dakle, puni naziv. Genius je naziv proizvođača.
Brate davno je to kupljeno neznam ni gdje mi je cd od drivera pa zato i pitam.. :S
Brate davno je to kupljeno neznam ni gdje mi je cd od drivera pa zato i pitam.. :S
Pa onda ti nemožemo pomoci.
Ako neznaš puni naziv, kako ćemo naći potrebne drajvere ?

Probaj ukucat na Google Pictures GENIUS Webcam, pa probaj naći tu kameru. Ako je neđeš, otvori sajt odakle je slika, i sto posto će biti naziv te kamere.
Ako to ne uspije, onda ništa brate. Jedino da je uslikaš aparatom, postaviš sliku ovdje, pa pitaš nekoga da li zna koja je to tačno kamera.
Da probas skinuti Everest ?!
Coquin je napisao/la:
STA SPAMAS RETARDU
a da uzmes program EVEREST pa da skines pa onda mozes da vidis koja ti je kamera.. , i mozes da skines driver i pomocu sa tog programa .. a st ose tice kako ces da vidi Prewiew kad ti se otvori prozor od kamerice na Options ima "PREWIEW" pa obiljei to :) ev ti i link za everest

LINK : http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/Everest-Home-Edition.shtml
Coquin je napisao/la:
Šta izvodiš ti, majke ti ?

Prvo si bio napisao citiram 'AHHAAHAHHHAHAHAHHAAHAHHAHAHA' .
Pa si editovao to u 'Da probas skinuti Everest ?! '.

A to je kao što vidiš momak iznad mene napisao ?

Edit :

Drajvere poslao na PM .
instaliras driver, restartujes racunar, ako si sve pravilno uradio, mora ti radit kamerica na msn

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.