Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gnet

122 pregleda · 9 odgovora · otvorena 10.01.2010. u 12:21

Evo od juce konekcija sranje,jedva otvara stranice...zna'l ko mozda do cega je?

Ili ako ih je neko zvao,posto danas ne rade... mislio sam zvat.

ma predji podhitno na drugi net to je ja mislim najgori moguci net :S ko god da ga ima zali se :S
carNage je napisao/la:
ma predji podhitno na drugi net to je ja mislim najgori moguci net :S ko god da ga ima zali se :S
Vjeruj mi da nije sad.
Pola godine ide sve k'o mlijeko čak i kad je bio onaj veliki snijeg konekcija je bila prejjaka,al` ev' sad nesto zajebava...
carNage je napisao/la:
fail ?
kod mene je gnet i ne zalim se sigurno nesto oko servera rade, mozda su stavili obavijest na svoju stranicu...
kad valja gnet ?
100x vam govore drugi user prebaci se na drugu mrezu.....
nemoj se patiti s tim....
cuss
rriad je napisao/la:
Vjeruj mi da nije sad.
Pola godine ide sve k'o mlijeko čak i kad je bio onaj veliki snijeg konekcija je bila prejjaka,al` ev' sad nesto zajebava...
ja da zovnem :$ ?
sta se odma oovdje zalis 1 dan nije u dure i odma tema ovdje jesi bezposlen cccc
aKONe je napisao/la:
sta se odma oovdje zalis 1 dan nije u dure i odma tema ovdje jesi bezposlen cccc
ko se ba zali ?

covjek lijepo pita jel neko zvao, ili mozda zna do cega je problem... bezveze tu pises (kao i ja) al morao sam ti odg...
Cr4nk je napisao/la:
ko se ba zali ?

covjek lijepo pita jel neko zvao, ili mozda zna do cega je problem... bezveze tu pises (kao i ja) al morao sam ti odg...
izvini jel ti stvarno mislis da je G.ba zaduzen za gnet ima covjek telefon okrene broj i to je to nije to razlog postavljanja teme kontas me sad

Post dobio aplauz od spY

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.