Dobra vecer 
Eh ovako ... posto vidim da je #cs.gather.ba UMRO .... Ne bih volio da propadne ( da nam ukinu channel ) .... Vi ne znate kako je tesko dobiti channel na Gather-Networku ....
Znaci ukratko :
Dobio sam managera na #cs.gather.ba
Ko god zeli admina nek se vamo prijavi , ostavi nick s gathera i udji na #cs.gather.ba i authuje se , i javi mi se na ircu da mu dodam admina ...
Tema odobrena od : Dzejsona
Volim vas <3
I da ... ko ne zna dici gather dacu mu ja mirc ( za gather ) i bice mu lakse puno , objasnicu svima (Kome treba)

Eh ovako ... posto vidim da je #cs.gather.ba UMRO .... Ne bih volio da propadne ( da nam ukinu channel ) .... Vi ne znate kako je tesko dobiti channel na Gather-Networku ....
Znaci ukratko :
Dobio sam managera na #cs.gather.ba
Ko god zeli admina nek se vamo prijavi , ostavi nick s gathera i udji na #cs.gather.ba i authuje se , i javi mi se na ircu da mu dodam admina ...
Tema odobrena od : Dzejsona
Volim vas <3
I da ... ko ne zna dici gather dacu mu ja mirc ( za gather ) i bice mu lakse puno , objasnicu svima (Kome treba)
i tako neki dan beze igram na rs i javi mi se zolock da me ubaci da budem admin na rs prihvatim normalno ....A zasto
Zatko sto kanal umire od admina samo sam ja bio online i niko vise bude max 10 ljudi na kanalu i to samo beze usli et da je otvoreno vise kanala...Iskreno little daj ovim novopecenim sto su zeljni gathera sto oce da irgaju da se maltretiraju po 3 sata cekaju da pocne ..i servere treba ustimati fino . sretno