Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

#cs.gather.ba

573 pregleda · 14 odgovora · otvorena 09.01.2010. u 01:08

Dobra vecer

Eh ovako ... posto vidim da je #cs.gather.ba UMRO .... Ne bih volio da propadne ( da nam ukinu channel ) .... Vi ne znate kako je tesko dobiti channel na Gather-Networku ....

Znaci ukratko :

Dobio sam managera na #cs.gather.ba

Ko god zeli admina nek se vamo prijavi , ostavi nick s gathera i udji na #cs.gather.ba i authuje se , i javi mi se na ircu da mu dodam admina ...

Tema odobrena od : Dzejsona

Volim vas <3

I da ... ko ne zna dici gather dacu mu ja mirc ( za gather ) i bice mu lakse puno , objasnicu svima (Kome treba)
Ako mi Đejson da aplauz ja cu se prijaviti za admina :$

Post dobio šamar od perke

Ado je napisao/la:
Ako mi Đejson da aplauz ja cu se prijaviti za admina :$
Previshe seres Ado, haj sve i sve, zajebancija bila sa onim temama, ali sada jos i ovo. Pa dokle vishe, prestanite je****t ovako dobar sajt...

Sada ce se naci neki budalas i slapovat me.

Post dobio aplauz od vLexinho

eldeeN je napisao/la:
Previshe seres Ado, haj sve i sve, zajebancija bila sa onim temama, ali sada jos i ovo. Pa dokle vishe, prestanite je****t ovako dobar sajt...

Sada ce se naci neki budalas i slapovat me.
Normala Elko ba

Znacio ovako.
Do neki dan sam bio perm.admin .Al fkt ocaj kanal dignes gather danas sutra pocne i tako neki dan beze igram na rs i javi mi se zolock da me ubaci da budem admin na rs prihvatim normalno ....A zasto Zatko sto kanal umire od admina samo sam ja bio online i niko vise bude max 10 ljudi na kanalu i to samo beze usli et da je otvoreno vise kanala...Iskreno little daj ovim novopecenim sto su zeljni gathera sto oce da irgaju da se maltretiraju po 3 sata cekaju da pocne ..i servere treba ustimati fino . sretno
xEnon je napisao/la:
Znacio ovako.
Do neki dan sam bio perm.admin .Al fkt ocaj kanal dignes gather danas sutra pocne i tako neki dan beze igram na rs i javi mi se zolock da me ubaci da budem admin na rs prihvatim normalno ....A zasto Zatko sto kanal umire od admina samo sam ja bio online i niko vise bude max 10 ljudi na kanalu i to samo beze usli et da je otvoreno vise kanala...Iskreno little daj ovim novopecenim sto su zeljni gathera sto oce da irgaju da se maltretiraju po 3 sata cekaju da pocne ..i servere treba ustimati fino . sretno
Pa to i ocu , nek se jave i dobice
xEnon je napisao/la:
Znacio ovako.
Greska

Volio bih ja al' sam banovan sa gathera do 16 xD Pa et' ako ti je volja xD
Vidi little meni da das admina 100 posto bi ozivio .ba ZASTO?

Cjeli dan sam na gatheru na dan odigram 17 metcheva , ako oces javi
ma to litle nek si se ti sjetio ovaj pa igrao bi i ja da mogu jarane :$ nemogu sklonit steamid sa starog profila radi ban poena =D gl sa gatherom =D
Igrao danas, ne mogu igrati na onom serveru, laga nenormalalno .. Na onoj najgoroj masini nam digli server.
danas vec 2 odigrao :)

prijavljujem se za admina jer sam stalno tu pa bih dizao gathere 2-3 puta dnevno :D

nick: Kostaman
Prijavljujem se za admina !!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.