Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

dvd stopa

78 pregleda · 8 odgovora · otvorena 07.01.2010. u 13:01

imam problem sa dvdom (kucno kino)

znaci ovaj dvd nisam koristio nekih pola godine , stajao pored tv-a (nista spaiz podrum i slicno)

sad bilo koji film pokrenem pocne sve uredu nakon 2 min zastopa pa opet krene , zastopa pa krene.

to mi se znalo prije desit al samo jednom, pause/play i sve radi , samo sad nista od tog !? neko rjesenje ?
ovo ozbiljno govorim:il su ti isparani cd-ovi i nemoze ga procitat to je najvjerovatnije il ti je laser slab jer previse gledas pirata i losih kopija cdova kad ti zastopa puši tamo gdje stavljas cd al najvjerovatnije je da nema oko sebe dovoljno prostota sloni ga ako ti je u nekom stalku ili ispod televizora nema prostora i pregrije se probaj puhat tamo gdje stavljas cd da se ohladi jer se dvd brzo pregrije:|
koje je marke kucno kino??
MorgaN je napisao/la:
koje je marke kucno kino??
lg

cdovi jucer uzeti iz videoteke tako da nije do njih , normala ih pokrenem na pcu
KALAMUJIC je napisao/la:
lg

cdovi jucer uzeti iz videoteke tako da nije do njih , normala ih pokrenem na pcu
laser ti je slab....mislim da ti je vec neko gore napisao..nije do cd-ova...tvoj dvd je taman za servisa
nea ništa drugo osim lasera bit (otvori, uzmi usisivač il' kompreseor i dobro ga ispuši, očisti od prašine), ako i tad imadneš poteškoča nosi na servis

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.