Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 50 bodova

Software 4 the Disco

317 pregleda · 5 odgovora · otvorena 05.06.2006. u 17:42

e ovako..

Jedan drugar moj ovde iz austrije, otvorio je Disco.. tj tek treba da otvori... ima do jaja opremu unutra... znaci ono sve sto disco treba da ima samo mu fali jedna stvar.

Dobar Software za pustanje muzike... tj Dj program

pa eto ja imam neke na umu ali ocu da cujem cisto vase misljenje o tome...

znaci zanima me koji program coek da nabavi da bi se do jaja sve pustalo tamo....

thx

--------------------------------------------

www.xeqte-gaming.com
Znam ja je'an. Zove se: Virtual DJ, po meni je eXtra. Pa et' ak' ' oces add me na MSN pa cu ti preko noci poslati il' ti kupi. Toliko od mene.

[email uklonjen]

Znam ja je'an. Zove se: Virtual DJ, po meni je eXtra. Pa et' ak' ' oces add me na MSN pa cu ti preko noci poslati il' ti kupi. Toliko od mene.

[email uklonjen]
GrMz je napisao/la:

[email uklonjen]

dobar je ali ima bolji ako je cova prof oda nije tesko naci ili ako se razumije u takve programe. Moj rođo iszo ima nekoliko programa i razumije se ali su komplikovani al kad se skonta nista lakse. Jel cova prof za ove programe ili je onko.
lik sto bi pusto muziku u tom disco ima dosta mozga znaci brzo konta stvari .....

znaci nije frka ako je komplikovan program samo da valja....
Rješenje
Ako ima ozvucenje nek nabavi sebi mixeticu i dva gramofona/CDJ-a i za**** kompjuter...

Ako mu treba DJ mozemo se dogovorit za povoljnu cijenu da mu radim.

Ako je bash oprijedjeljen sa kompjutera da pusta mjuzu neces bolje naci od Traktora za electro muziku BPM studia za ostalo...

P.S. Vidi moju galeriju na slici imash 2 CDJ-a Pionir CDJ-1000MK2-ke i laptop sa Traktorom koji simulira josh 2 do 4 playera. Stroga shminka i negranicene mogucnosti!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.