Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Svasta nesto :))

285 pregleda · 6 odgovora · otvorena 05.01.2010. u 14:42

Pozdrav :)

U zadnjih par dana potrebno mi je par stvari. Razlog zbog kojeg nedajem nagradu je sljedeci:

- Moze se desiti da od razlicitih likova sa gamers-a dobijem razlicite odgovore tj. ne dobijem sve odgovore od jednog gamera.

Prvo!

Potrebni su mi logo i avatar. Logo sa natpisom "SL Studio". Sada neznam kakvu ideju imate al ugl. potrebno mi je nesto takvo. Znam da ne dajem nista tako da ni ne ocekujem neki vrsni rad.

Boje su nebitne, ali eto nesto plava nijansa ili crno bijelo :D

Avatar sa natpisom robban. slican blazze-ovom.

Drugo!

Imam mali problem sa desktop pozadinom tacnije sa ikonama na njoj. Kada tek upalim racunar, kada dodje do desktopa , odjednom mi promijeni rezoluciju i bude nenormalno veliko.

Vidim na cijelom ekranu, 2 ili 3 ikone. Onda moram otici na

Desni klik > Properties i onda tu smanjiti rezoluciju. Iz razloga sto me to mrzi i isporava mi rad na kompjuteru potrebno mi je rjesenje ovoga.

Treceg nema...

Hvala svima, nadam se da ima onih humanitaraca tj. oni koji samo ne gledaju nagradu nego ce mi napraviti logo a i ovo pitanje odgovoriti

Hvala
U vezi ikona i rezolucie .Nadji na netu "tune up utilities 2010" i skini ga .Onda u tom programu nadjes ovo (cekam up slike nece nesto ) .Ako ne pomogne ,pogledaj jesil izbriso drivere od graficke .Pa ih instaliraj .Ako ni to ne pomogne ,javi na gb il pm .

Post dobio aplauz od spY

Prestanite pisat postove tipa "nece ti niko djabe uradit". Ako hoćeš pomozi, ako nećeš produži dalje. Svaki sljedeci post cu ošamarit.

Post dobio aplauz od spY

Ako hoces da nesto promijenim reci.

Post dobio aplauz od spY

za ovaj drugi problem, može biti da ti nisu dobri driveri od grafičke, probaj ih reinstalirati, pa onda updateovati ny my computer desni klik-proporties-hardware-device manager i ići na update grafičke kartice

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.