Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Igra

282 pregleda · 10 odgovora · otvorena 05.01.2010. u 01:27

hocu sutra da uzmem neku od ovi igrica pa da vidim sta nasi gameri misle znaci u dvoumici sam između ove dvije igre pa ako vam je mrsko pisati samo odg na anketu
i jos bi mi pomogla informacija koliko cd-ova imaju da znam kolko para da ponesem et to je to .

Edit : Pa ljudi hocel ko napisat koentar jedan misljenje barem kolko imaju cd-ova

Edit2: uzo' sam Crysis samo radi jace grafike
http://www.gamers.ba/forum/31/65805/driving-igre/

Tu možeš pročitat o burnout. Jedna od boljih igara prošle godine, barem ovog žanra 100%.

Burnotu ti zauzima oko 3.5 GB, dakle jedan obicni dvd. A Crysis WH oko 6.5 GB, dva obicna dvd-a.
Igrao sam oboje , ono ,

burnout:
zvuk 10/10
igrivost 10/10
grafika 10/10
nema neku prichu al nikad ti neche dosaditi
ima prejak multiplayer ,prejaku mapu, voznja motora preluda

crysis :S ne znam ,igrao sam 2 dana , presho :S odma izbriso :S
Igrao sam obje.. Crysis Warhead prešao, al' ovu drugu, Burnout Paradise nisam.. nešto me prcalo, pa se iznervirao i izbrisao.

Obje su igre na jednom DVD-u, i obje se predobre. Crysis i Crysis Warhead, same po sebi su igre, sa jednom od najboljih grafičkih podloga u historiji i predstavljaju praznik za oči, ali i Burnout Paradise je tu odmah iza, ne odstupa daleko od Crysis igre.

Ne bih da ti preporučim jednu, i ti je npr. uzmeš i požališ.. zato to ostavljam tebi.. Uzmi onu koju baš misliš da treba. Et' valjda sam pomogao na neki način. Sretno!

Take me down to the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Take me home (Oh, won't you please take me home) ^_^

Guns N' Rosses powaaahh
Nemoj Warhead, prekratak. IMHO torrent našilji i skini obe

Za broj CD-ova, provjeri na netu koja je težina instalacionog fajla i podijeli sa 4.7.

Vi što pišete "OBADVIJE" - kaže se OBE!!!
Obadvije su jake al je po meni jaca crysis. Veci je uzivljaj samo kad imas jaku grafu pa stavish finu rezoluciju da ti je renda kako treba.

BurnOut- jaka igirca al brzo isfura.
crysis je bolja igra nea sta od graf pa na dalje ,al ako hoces da se zabavis i da ti ne dojadi brzo uzmi burnout posto je igra prejaka u svakom pogledu
Ma uzmi ti crysis nekako je ljepše igrat , prejaka je uglavnom ....

moj glas crysis.
Glasao za Burnout , jer je prejak, ovu drugu nisam igrao
pozdrav svima! kako da istaliram call of duty modern wafare 2? slabo se kuzim u istaliranje.HVALA :)
spY je napisao/la:
http://www.gamers.ba/forum/31/65805/driving-igre/

Tu možeš pročitat o burnout. Jedna od boljih igara prošle godine, barem ovog žanra 100%.

Burnotu ti zauzima oko 3.5 GB, dakle jedan obicni dvd. A Crysis WH oko 6.5 GB, dva obicna dvd-a.
Burnout Paradise i GRID su, barem po meni, jedne od jačih driver igara.. Garantujem ti.

GRID je igra sa 325230572305923 detalja. Znači, bukvalno ti prikazuje sudare auta, kako se ponašaju ov' ono. Priča je kratka ako igraš na Basic difficultyu, al' ako povećaš - nećeš preć' igru za 2 stoljeća

Ostavi se Crysisa, to je debilna igra, trust meh.

Tople preporuke za ove dvije .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.