jel moze neko da mi negdje uploaduje ovaj file za cod2 multiplayer please:zzz_worms_reddot_console.iwd ( tako nešto)
Diskusija
U kanti
HELP!!!!
66 pregleda · 3 odgovora · otvorena 03.01.2010. u 20:08
Jest tesko naci CD, pa ponovo instalirati, mozes li reci cijeli (pravi, a ne tako nesto) naziv, pa da budem siguran da to postoji, pa da odem do svoje kolekcije i nadjem ti.
Ovakvi nazivi tema nisu dozvoljeni, te ce takve teme biti brisane (makar su tako govorili).
Ovakvi nazivi tema nisu dozvoljeni, te ce takve teme biti brisane (makar su tako govorili).
Nasao sam vishe file-ova .iwd formata, ali nijedan se ni slicno ne zove kao taj sto trazis.. =|
Reinstall ?
Kad smo kod COD2, igrao sam na nekom TELEKABELU, i poslije nekg vremena mi rece: Invalid password, i ne mogu uci :S
Imam patch 1.3 nesto, CD key me je onaj default, punkbuster enable-ova...
Znal' ko do cega je ? ^^
Reinstall ?
Kad smo kod COD2, igrao sam na nekom TELEKABELU, i poslije nekg vremena mi rece: Invalid password, i ne mogu uci :S
Imam patch 1.3 nesto, CD key me je onaj default, punkbuster enable-ova...
Znal' ko do cega je ? ^^
evo ti puno ime da punije nemoze bite
:
main/z_worms_reddot_rem_console.iwd.....evo ti ime nadam se da ces naci...ps.ako nadjes posalji mi link na profil ili ovdje(ako se smije)...
thx
:main/z_worms_reddot_rem_console.iwd.....evo ti ime nadam se da ces naci...ps.ako nadjes posalji mi link na profil ili ovdje(ako se smije)...
thx
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.