Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cabal

51 pregled · 6 odgovora · otvorena 02.01.2010. u 12:49

Ovako... Prodao WoW Acc a i prosla me zelja za igricom... Trenutno se zanimam za 2 igrice.. "Aion" i "Cabal" znaci u ova 2 dana cu odluciti sta pocinjem, o aionu znam skoro sve ali sto se tice Cabla "noob" :$ Eto ko mi ukratko objasni igricu, metode placanje i to nek mu boq da sevapa :$ Nemam bodeva dao bi
ma jarane pocni igrati silkroad na ruskom privatnom serveru, vec nas ima 10-ak sa gamersa sto igramo, meni se svidja samo zati sto uvjek mogu uci tj. ima mjesta . ja sam 14 lvl pa ako oces sa nama da igras javi :)
unazZ je napisao/la:
ma jarane pocni igrati silkroad na ruskom privatnom serveru, vec nas ima 10-ak sa gamersa sto igramo, meni se svidja samo zati sto uvjek mogu uci tj. ima mjesta . ja sam 14 lvl pa ako oces sa nama da igras javi
Ako vec pocinjem igrati igricu igram je kako treba Nista piraterija bla bla A i navik'o odvajati za WoW tako da
Ako vec pocinjem igrati igricu igram je kako treba ;) Nista piraterija bla bla ;D A i navik'o odvajati za WoW tako da ;D
Omar je napisao/la:
Ako vec pocinjem igrati igricu igram je kako treba ;) Nista piraterija bla bla ;D A i navik'o odvajati za WoW tako da ;D
pa imas i ovdje da placas tj. ako oces da botas :)
Kome si prodao acc xD?

Ja bih da sam na tvom mjestu girao Aiona ti vidi ali po meni jaca je igrica

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.