Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HALIDE - na sta si spao...

387 pregleda · 18 odgovora · otvorena 01.06.2006. u 18:44

haha sta ces mora se od necega zivit
visiON je napisao/la:
haha sta ces mora se od necega zivit

tako je
Haj j ebes sve ostalo ali covjece napisat "U ZIVO" pa j**o te takav koncert kad su bili najavili da ce bit U MRTVO pa onda U ZIVO
Haj j ebes sve ostalo ali covjece napisat "U ZIVO" pa j**o te takav koncert kad su bili najavili da ce bit U MRTVO pa onda U ZIVO
               musa je napisao/la:

hehe... slazem se!

P.S. J.e.b.e.s Halida ,Sako P. rulezzz
pozeljeli ga seljaci... platiti ce mu u ovcama i kravama...
HAHAHAH .. halid je beg averu
sta ocekujes u brijesnici ...
ccc gamerski forum a o Halidu se diskutuje,Halid je legenda i boli ga kita gdje pjeva i kako pjeva
KRETENU AKO SE BOLJE ZAGLEDAS VIDJET CES JE***U GRAMATICKU GRESKU KOJA KOD TE VASE "LEGENDE" NEBI TREBALA DA BUDE, JE**S MU MATER I JA BI PJEVAO PO BRIJESNICAMA AL JEBOTE TO KAD TE REKLAMIRAJU KO NAJVECEG PAPKA - MITAR MIRIC I OSTALA KOMPANIJA!

On je jet set narodne muzike u bih momentalno, a ako je ovo "jet set" je**t ga necu ni slusat taj jet set da sam najveci papak i sam.
zato ce on bit glavni u selu... bice PIMP hahahahahahhaha
jes ja mislim da bas on pravi te plakate...
kako si samo glup. da si ti sad najbolji taj prox0r hax0r na tom wow-u od cega nisi daleko, dao bi nekim debilima da te ovako reklamiraju?
koji kreten!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.