Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Prijava za ban

623 pregleda · 20 odgovora · otvorena 30.12.2009. u 22:24

Prijavljujem za ban: abasija

http://gamers.ba/forum/10/84849/-kafa-idemo-dalje-/

Razlog: Psovanje clana familije (najsvetije osobe)

Eto da vidimo sad ove sto sprovode red. Post je cak dobio aplauz vidite od koga, a ako ste pratili temu Banovi mozete vidjeti da je pokretac te teme tacnije wickY kako je rekao ulazio na acc od FataL-a, i kako vidite dao aplauz na jedan takav komentar koji je napisan prije mjesec dana, samim tim i onaj ko je podrzao taj komentar bi trebao da bude sankcionisan. Eto moji vi ko nas banuje ovdje i pravi ko neki red.

Pisite sta vam je volja i zelja, nema al fakat nikakvog razloga ista dodat na ovo, ja lagano idem off dosta nerviranja oko nebitnih ljudi sutra Nova folovi golovi zafrkancija, zelim svima Sretnu Novu i da se fino provedete.

Pusa
Pametan covjek,trebo mu je jos svasta opsovat,kad je debil ..
Ima pravo da psuje , neka psuje , vidiš da mu neki dječak govori da je debil , zašto bi on to sebi dozvolio , dva puta je stariji od njega a ovaj provocira...
Ja mislim da rijetko ko na ovom siteu nije njegovog misljenja
je napisao/la:
a xXxadu ste mogli banovati ?
Koji no liferi. Nepismeni no liferi. Get a life + education. Ne znam stvarno kako vam nije mrsko pisati gluposti. Ali eto davno sam, a izgleda da cu opet morati pokazati ko ste i sta ste :

Ovo ste do daljnjeg. Pustite administraciju da radi svoj posao.... Pola administracije mora da psuje a pola da koriguje greske. Ko ce pobijediti? - Saznajte u sljedecoj epizodi emisije Gamers prije sumraka 4.
Jesi li ti procitao post sto je napisao GAZZEL.
Ocito post je bio ovakav "Ja cu doci samo radi Marka i iskljucivo ako ne dolazi abasi, ne mogu da slusam debilizam"

On je ovdje ocito ponizio abasi,a i ja bi uradio isto sto je uradio abasi
Nece njega niko ban , a svakako nije usao ima 100 godina
molotov_ je napisao/la:
Koji no liferi. Nepismeni no liferi. Get a life + education. Ne znam stvarno kako vam nije mrsko pisati gluposti. Ali eto davno sam, a izgleda da cu opet morati pokazati ko ste i sta ste :

Ovo ste do daljnjeg. Pustite administraciju da radi svoj posao.... Pola administracije mora da psuje a pola da koriguje greske. Ko ce pobijediti? - Saznajte u sljedecoj epizodi emisije Gamers prije sumraka 4.
We don't need no education
ma j**o vas ovo svađanje samo gluposti pisete ako ti lik smeta nadjite se uzivo i rijesite to i gotovo
/fail
MightY_ je napisao/la:
ma j**o vas ovo svađanje samo gluposti pisete ako ti lik smeta nadjite se uzivo i rijesite to i gotovo
Jos kad bi imo muda uzivo se nac
Jesi lik.Vidis da abasiju ispod nicka pise "admin" hahahaha
Je**m ja brate vama svima global modovima adminima i pojedincima mater ! a abasiju spomenem umrle s vremena na vrijeme
je napisao/la:
JE***O IM MAME MAME MAME KLOSARKE OOOOOO MAJKO MAJKOOOOOOOOO PUSTI ME DA ZIVIM :d
je napisao/la:
Ne mozes banovati admina, pise da je banovan a nije..
je napisao/la:
Ma brate djaba ocekivati kad nista od tog

vecini clanova se popusta mnogo

dok drugi ispastaju
Svi vi nesto sad pisete, neka mu je psovao tamo vamo...a da je neko od nas 'obicnih' clanova na isti onakav nacin odrubio nekome zbog nekog tamo lijevog sukoba, hladno biste rekli "BAN GA" ovo ono, al posto je to abasi onda necemo biti realni.

<3
je napisao/la:
Wtf? Globali, pa cak i admini ne mogu banovati druge admine, to radi bU ili FataL
bshz je napisao/la:
Svi vi nesto sad pisete, neka mu je psovao tamo vamo...a da je neko od nas 'obicnih' clanova na isti onakav nacin odrubio nekome zbog nekog tamo lijevog sukoba, hladno biste rekli "BAN GA" ovo ono, al posto je to abasi onda necemo biti realni.

<3
Isto sam rek'o na onoj temi , gdje je psovao sto mozes vidjeti na posto od ovog iznad , c/p je moj post

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.