Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Tehnology-Community

100 pregleda · 8 odgovora · otvorena 29.12.2009. u 17:10

Ljudi novi Community Pogledajte !

Naravno nije jos doraden to sam danas malo smrljao ali planiram ubaciti novu temu ova od KGB Leti :P
konkurs je poceo , imate temu ispod
Nikako ne limvo te dark forume .. sajtove ... mrzi me da se regam na takge sajtove ...

splat je napisao/la:
Nikako ne limvo te dark forume .. sajtove ... mrzi me da se regam na takge sajtove ...

i ja xD oces roze ?9-)
vBlocKeR je napisao/la:
i ja xD oces roze ?9-)
nezz .. pogotovo na forumu koji se "cita" bukvalno pozeljne su lagane boje .. koje ne umaraju ...

kad bi se ugledali na gamers default templejt .. i kombinaciju boja .. sve bi bilo ok ..
- Site/Forum je odlican za CS Community koji je tek u razvoju. Preporucujem vam ovo:

• Posto ste tek u razvoju, glupo vam je sto ste uzeli odma 3 servera

• Posto ste tek u razvoju, trebali ste uzeti samo 1 server public 32 slota host KGB i kupiti redirekciju

• Pomocu te redirekcije za 1-2 mjeseca napunili bi ste vas public server koji ima 32 slota

• Tek se onda otvaraju novi serveri i lagano pomocu redirekcije sa publica ce te napuniti te ostale vase servere

• Ako ti bude trebala redirekcija, posalji mi PM, da dobijete redirekciju sa Kolibe BIG

Cus

Post dobio aplauz od vLexinho

splat je napisao/la:
nezz .. pogotovo na forumu koji se "cita" bukvalno pozeljne su lagane boje .. koje ne umaraju ...

kad bi se ugledali na gamers default templejt .. i kombinaciju boja .. sve bi bilo ok ..
ma da buraz zezam se :P , i ja cu naravno staviti svijetlu temu boje slicne kao na g.ba sto svijetlije i mene umara nego onako mi doslo iggi mi stavio default ali ubacicu ja neku mocnu temu ;)
debil123 je napisao/la:
Samo Header Promjeni :-X
ewo bas da ne otvaram novu temu imali neko da oce da mi napravi header za forum da pise Tehnology

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.