Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

HITNO

142 pregleda · 5 odgovora · otvorena 29.12.2009. u 00:41

Pozz

Zanima me ovako,da li je moguce ikako da ako mene neko zove sa prikrivenog broja,da provalim taj broj ikako?na eronetu sam,zvao sam njih i nista...znaci jel moguce ikako ima li ikakav nacin da se broj otkrije?

Ako me neko tacno uputi u sve i otkrijem broj,bice nagrada 10km+ kredita
Kad ih nazoves naravno da ce ti reci nista neda im se pelgat odes tamo lijepo u poslovnicu i popricas sa njima oni te upute ako su dobro raspolozeni i skontas taj broj.

Dakle uslov ti je da te neko ometa itd kao da ga prijavis tako mozes doznat broj a njemu kaznu
53m1r je napisao/la:
Kad ih nazoves naravno da ce ti reci nista neda im se pelgat odes tamo lijepo u poslovnicu i popricas sa njima oni te upute ako su dobro raspolozeni i skontas taj broj.

Dakle uslov ti je da te neko ometa itd kao da ga prijavis tako mozes doznat broj a njemu kaznu
samo policija i slicne ustanove mogu dobiti prekriveni broj, niko vise pa ni ometani korisnik...tek nakon prijave policiji mozes dobit....jedino da pokusas prijavit sluzbi za korisnike svoj problem pa da oni poduzmu nesto,al do broja nemozes doc.
nece ti nikada reciii...zato sto im osoba plati da sakrije broj...jedino ako te bas uznemirava....meni je slicno bilo u mtel mrezi,jos sam bio pretplatnik i trosio nekih 150 KM mjesecno,ali mi opet nista,ne vrijedi ti!:D

EDIT: prijavi policiji ;)))))
KilluminAti je napisao/la:
samo policija i slicne ustanove mogu dobiti prekriveni broj, niko vise pa ni ometani korisnik...tek nakon prijave policiji mozes dobit....jedino da pokusas prijavit sluzbi za korisnike svoj problem pa da oni poduzmu nesto,al do broja nemozes doc.
Ma moze ba,samo nek kaze da ga je poslo Medixon,odma ce mu dat
Medixon je napisao/la:
Ma moze ba,samo nek kaze da ga je poslo Medixon,odma ce mu dat 8)
Ako imas nesto da kazes o meni,znaci kazes meni tj. u 1. licu kako su te ucili u osnovno,a ne da pricas u 3. licu ko da nisam tu

drugo ako mi ne mozes pomoci odjebi sa teme

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.