Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoc oko pingfaker

151 pregled · 8 odgovora · otvorena 28.12.2009. u 18:26

vako stavio sam sve normalno radi plugin i sve sad imam u ovoj doc pingfaker.ini
; Ping Faker Config File
; ----------------------
; Format is "SteamID/IP" "Ping", e.g.:
; "STEAM_0:0:123456" "1337"
; "123.45.67.89" "101"

tu sam sve stavlja i probao drugacije mjesto 1137 stavljao drugacije ali opet ping nepada nikako ispod do cega moze biti stalno varira izmedu 1130 1360 :D kako da stavim da pokaziva npr. oko 20-30 MOLIM POMOC I STA JE OVO NEMOJ DA MI TEMA BUDE ODMAH LOCK
pa kakve koristi i da ti je ping 1 , kad neko ukuca net_Graph i vidi da je ping 1333333333337
ping je dobar i sve al masina je u ku**u cim na novu prebacimo ja i loki skor je otisla moze jos dati svoje ali ocu da napravim to molim pomoc
Napravi novi file pfenable.cfg i ovo paste :

pingfake_enable 1
pingfake_ping 21
pingfake_flux 3 -
pingfake_target 1
pingfake_flags "" -
pingfake_bots 0 -
pingfake_multiplier 0.0

Save, idi ubaci u cstrike, udji u server i kucaj exec pfenable.cfg
diy1d je napisao/la:
pa kakve koristi i da ti je ping 1 , kad neko ukuca net_Graph i vidi da je ping 1333333333337
A vjerovatno otvara public... A cim je to public 2/30 igraca zna uopste upalit net graph, a 28orici je bitno da vide sto manju cifru ispod "latency-ja", i sto manje rateove pucaju, tako da je ovaj pingfaker napravljen za pocetnike, kojih i jes' najvishe na pubu
e hvala svima idem probati hostam na ovoj masini sad 3 servera koja su dan noc puni al nervira me ono kad vidim tamo skor i ping glava me boli masina je po opterecenjem a radi na svakom serveru po 30do40 plugina
A gdje cu ugasiti taj ping faker na kgb serveru ,mislim od njih uzimam server a ne zelim da imam faker,a nisam faker uocio u plugins.ini ni u folderu plugins ..
Pa vidi stoke ko bi rekao da ti to neznas xD ja sam TraXes. :D imas od sabe msn on ti ima na svom serveru fejker pa nek ti send i nek ti kaze kako sta a ako budes uzimao od kgb server fejker ti nece sigurno trebat :D
SmokiC je napisao/la:
Pa vidi stoke ko bi rekao da ti to neznas xD ja sam TraXes. imas od sabe msn on ti ima na svom serveru fejker pa nek ti send i nek ti kaze kako sta a ako budes uzimao od kgb server fejker ti nece sigurno trebat
Daj mi msn od tog sabe na pm

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.