Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Net Problem

140 pregleda · 9 odgovora · otvorena 28.12.2009. u 00:08

Znaci imam internet preso sam promet sad mi ono skida 4 KB u sekundi :@ I sporo ulazi na stranicu treba sat ipo da ude na gejmers bilo dje ima li ikakva fora da se to ubrza stavim na cs cmdrate 30 upderate 30 ping SILIJUN HAHA moze li pomoc ko pomogne dacu mu premium Pozz ! :)
de pojasni malo "Znaci imam internet preso sam promet sad mi ono skida 4 KB u sekundi :@ I sporo ulazi na stranicu treba sat ipo da ude na gejmers bilo dje ima li ikakva fora da se to ubrza stavim na cs cmdrate 30 upderate 30 ping" pa cemo vidjet mozemol ti pomoc, oces CS ili download :S
J**i me ako sam te ista skonto.

Ako imas torent instaliran , ugasi ga uvijek kada upalis komp (ako nista neces skidati) jer zbog njeg sve umire

Skini kaspersky , nek ti sve skenira.. obrisi ga instaliraj neki normalan antivirus (npr nod32)

ako ne radi nijedno od ovog nazovi net provajdera i opsuj im sve bogove , allahove , meleke , dzamije , pegambere i sve ostalo pa ces vidjet kako ce ti net letiti
Nema tu nikakvog načina...Tako je i meni,kada dođem do kraja limita brzina mi se umanji za nekih 100 puta.
little je napisao/la:
J**i me ako sam te ista skonto.

Ako imas torent instaliran , ugasi ga uvijek kada upalis komp (ako nista neces skidati) jer zbog njeg sve umire :(

Skini kaspersky , nek ti sve skenira.. obrisi ga instaliraj neki normalan antivirus (npr nod32)

ako ne radi nijedno od ovog nazovi net provajdera i opsuj im sve bogove , allahove , meleke , dzamije , pegambere i sve ostalo pa ces vidjet kako ce ti net letiti :)
Slusaj ba , znaci limit mi je 15 gb ja sam preso 16 , znaci sad mi ono spor internet normalno zato sto sam preso limi (j**o im limit mater) znaci sad nemogu nista skinit s neta 4KB/u sekundi mi skida bog te necu .... a na csu stavim cmdrate 30 i upderate 30 rate 5000 i opet ping SILIJUN eto jesi svatio , ato sa bogovima sam vec probo kaze jesi ti na trznici HAHAHA
MaxYz je napisao/la:
Nema tu nikakvog načina...Tako je i meni,kada dođem do kraja limita brzina mi se umanji za nekih 100 puta.
Kod mene se poveca za 500x puta Samo da bi vise preso
WAYONEEE je napisao/la:
Slusaj ba , znaci limit mi je 15 gb ja sam preso 16 , znaci sad mi ono spor internet normalno zato sto sam preso limi (j**o im limit mater) znaci sad nemogu nista skinit s neta 4KB/u sekundi mi skida bog te necu .... a na csu stavim cmdrate 30 i upderate 30 rate 5000 i opet ping SILIJUN eto jesi svatio , ato sa bogovima sam vec probo kaze jesi ti na trznici HAHAHA
Eh onda kupi bombu , baci im tamo dje su glavni. I kupi novi net ( kod drugog provajdera ) xD

[email uklonjen]
little je napisao/la:
Eh onda kupi bombu , baci im tamo dje su glavni. I kupi novi net ( kod drugog provajdera ) xD

[email uklonjen]
da uzmem adsl jos gore ? AHAHAHAH ae daj msn bogati
Jel' ti imas kupatilo u kuci ?

Ako imas, hajd udji, udahni duboko, umij se, i vrati se za komp i edituj temu da bude na bosanskom jeziku i razumljiva za sve balkance.
Sta ja znam

Probaj sa ovim ovde

Ako ti to ne uspjedne ovo ce sigurno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.