Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

virus

113 pregleda · 12 odgovora · otvorena 27.12.2009. u 04:16

koji anti-virus mi moze ili neki drugi program ocistiti pc pd virusa :S da nebi pravio format
Probaj nod32 antivirus 4 ili avg ...ali ne vjerujem da ako ti je bas pun koje kakvih govana da ce bit bas iti jedan pomoci ako su virusi prejaki...
Flekica je napisao/la:
Probaj nod32 antivirus 4 ili avg ...ali ne vjerujem da ako ti je bas pun koje kakvih govana da ce bit bas iti jedan pomoci ako su virusi prejaki...
ma nije pun nego neki mali virus :S ne radi mi bas dobro mozila i internet explorer sporije mi se gasii i to
Doso little iz banovica

Eh ovako .

Skines Kaspersky antivirus sa njihove stranice ( TRIAL ) , skeniras sve ,,, Kada skeniras odmah obrisi Kaspersky. Zasto ? Jest da ti nece skoro nijedan virus moci proci ( Osim ako neko krajpta fajl sa fud crypterom koji se najvise placa) ALI CE TI KOMPJUTER UMIRATI I UMIRAT I UMRIJET I CRCH.

Znaci :

Instaliraj Kaspersky , skeniraj sve ... trajace oko sat vremena ( tolko je harunu trajalo ) ... Obrisi ga ... Kada to uradis javi mi se na private da ti dam link za nod32 sa fixom ( da ti ne moze istec )

Tolko od mene:

voli vas little (K)
little je napisao/la:
Doso little iz banovica :(:(:(

Eh ovako .

Skines Kaspersky antivirus sa njihove stranice ( TRIAL ) , skeniras sve ,,, Kada skeniras odmah obrisi Kaspersky. Zasto ? Jest da ti nece skoro nijedan virus moci proci ( Osim ako neko krajpta fajl sa fud crypterom koji se najvise placa) ALI CE TI KOMPJUTER UMIRATI I UMIRAT I UMRIJET I CRCH.

Znaci :

Instaliraj Kaspersky , skeniraj sve ... trajace oko sat vremena ( tolko je harunu trajalo ) ... Obrisi ga ... Kada to uradis javi mi se na private da ti dam link za nod32 sa fixom ( da ti ne moze istec )

Tolko od mene:

voli vas little (K)
ok javi cu ti se :D
NOD32 najnovija verzija + ako imaš licencu ne može ti Bin Laden prići računaru
I kod mene je nod32, nova verzija...
Nod32 bog otac ...
Obavezno pročitaj :

http://www.gamers.ba/forum/7/89351/-tut--internet-sigurnost/
ja ne znam sta sam pokupio ali svaki put kad upalim racunar pojavi mi se so help :|
Avast
Imas NOD32 najnoviji antivirus bar .. imas skini na www.catz.cd

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.