Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Windows XP internet connection problem !

61 pregled · 0 odgovora · otvorena 26.12.2009. u 21:43

Joj ne znam odakle da pocnem vise. Prvo se smorih da napravim bogov' dualboot w7 i XP a sad (ponovo) ovo. Ovako:
Imam neki nenormalan problem sa konekcijom (gaming je u pitanju - CS1.6). Na windows 7 konekcija leti nema nikakvih problema, ne laga mi tacnije nema sanse da zalaga u koje god doba dana us'o (iskljucio network trotthling) medjutim imam problem sa fpsom kao i vecina. E sad rek'o hajde da se vratim na stari dobri XP (napravim dualboot) u nadi da mi je prijasnji tj. sadasnji problem nestao. Znaci pocnem da igram CS i ping normala sve... Odjednom poludi i jedno 10tak sekundi ping bude 400/500+ sve zastopa CL_Flush_Entity itd. Nekada to samo prestane nekada moram da iskljucim pa ponovno ukljucim modem (na power off dugme), nekada nece nikako da se vrati u normalu. To mi se desava od prije nekih mjesec dana. Ne mogu da skontam do cega je ? Do konekcije nije (bar ja tako mislim) jer leti na Windows 7 + drugi su prestali da se zale - Entel (u pitanju je GlobalNET) kaze da mu leti sve. Ne znam je li do modema da se nije sta razj..., da nije do nekog drivera (ali sve su isti driveri i na w7). Pokusavao sam svasta, smanjio QoS na 0 %, maloprije instaliro nove protokole TCPIPv6 i ostala cuda neka ali isto je. PONAVLJAM OVO MI SE SAMO DESAVA NA XP-u ! Ako ima neka dobra dusa da zna neka kaze, molim vas :) Prvenstveno pozivam ove sa GNET konekcijom imaju li slicne probleme i ove cs/software/hardwareleetzore ....
Znam da ovo nije google.com ali guglo sam i nista -.-"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.