Zdravo decki imam jedan problem,vezano za Stalker Call of Pripyat...Igra je u winraru,ekstraktujem igru na hdd,igra je u demon toolsu,sve uradim sto se tice demon toolsa,dodje mi prozor,u tom prozru su folderi od igre i tu je setup(ono sve normalo kao kod normalne igre)..pokrenem setup igre,otvori mi se novi mali prozor,jezik je skroz cudan sto pise na tom prozoru,ispod tih slova je OK...kliknem na njega sve se makne...
Zanči moj problem je ne mogu da pokrenem instalaciju igre...molim sve gamere da mi pomognu oko ove igre...
P.S. prvi put kad sam kupio igru radila je,i igrao sam je...ali ostale pokusaje vise nisam uspio da je instaliram,to jest jednom sam je instalirao,i nikad vise...mislio sam da je do mog DVD-a,ali nije jer sam otisao u drugu prodavnicu i kupio igru opet nemoze...
Molim tko zna da mi pomogne..unaprijed hvala...
Zanči moj problem je ne mogu da pokrenem instalaciju igre...molim sve gamere da mi pomognu oko ove igre...
P.S. prvi put kad sam kupio igru radila je,i igrao sam je...ali ostale pokusaje vise nisam uspio da je instaliram,to jest jednom sam je instalirao,i nikad vise...mislio sam da je do mog DVD-a,ali nije jer sam otisao u drugu prodavnicu i kupio igru opet nemoze...
Molim tko zna da mi pomogne..unaprijed hvala...