Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[ANKETA]Nova "pogodi igru" tema?

208 pregleda · 14 odgovora · otvorena 26.12.2009. u 21:27

Eto nisam otvorio temu dobrih 20 dana pa evo da vidim šta vi mislite.Ako bude mnogo više glasova za Da nego za ne,probat ću nagovoriti aida spY-a da otvori novu temu u kojoj se pogađa igra.Normalno pravila znate:
Recimo spY stavi sliku neke igre,vi je pogodite i za to dobivate aplauz,pa postavljate dalje.
Iznesite svoje mišljenje.
pa dajte jednu, nije bilo odavno, ali nemojte da bude ko prethodne, da uploaduje sliku i ko je pogodio i ko nije
Ja sam htio pitat nekog admina da dignem temu "Pogodi film" uz to da je malo prati i brise pogresne odgovore.
Bolje malo promijeniti
Ma zbrka cista nastane, NE.

Ima previse stoke ne raspisane xD
~ Come on ?
pa stavi vremensko ogranicenje do kad se moze glasati! aid ce cekati do sutra, samo da "ne" nadvlada
dakac je napisao/la:
Ja sam htio pitat nekog admina da dignem temu "Pogodi film" uz to da je malo prati i brise pogresne odgovore.
Bolje malo promijeniti
Iskreno to bi bilo malo...Zašto?Kad je igra uvijek većina membera zna odgovor,a kad je film čisto sumnjam.Došli bi neki debili ko fol furali se i stavljali one "Masakre motornom pilom" da se "dokažu" da su "veliki momci"...Nitko se nebi sjetio postaviti komediju i pokazati da ima smisla za humor već svi bi one "lafo horror filmove"...
dakac je napisao/la:
Bolje malo promijeniti
Trebalo bi malo promijeniti, to je dobra ideja.
Onda moglo bi se postaviti i guess the character ili npr. neka photoshop tema, npr. slika pejzaš i sad mi dodajemo šta hocemo na tu sliku ^^
Iako sam glasao za da, slažem se da treba malo promijeniti ^^
Kako vam se nije mrsko peglati sa temama i nabijati postove po ovako bugavom gejmersu .. Pricekajte da ozdravi , pa cemo navaliti
MaxYz je napisao/la:
Iskreno to bi bilo malo...Zašto?Kad je igra uvijek većina membera zna odgovor,a kad je film čisto sumnjam.Došli bi neki debili ko fol furali se i stavljali one "Masakre motornom pilom" da se "dokažu" da su "veliki momci"...Nitko se nebi sjetio postaviti komediju i pokazati da ima smisla za humor već svi bi one "lafo horror filmove"...
ne kontam kakve veze ima postavis li komediju ili horor s tim kakav si :S Aj presaberi se :)
Uvjek dodje kao dodatna zabava, digni slobodno.

Imaš moje odobrenje.

Da : 78%
Ne : 22%

Dizi qme
Malo sphrdancije
KAMAN
ultrasliberi je napisao/la:
ne kontam kakve veze ima postavis li komediju ili horor s tim kakav si :S Aj presaberi se
Ali kad malo razmisliš...Preko čega bi stavljali link do filma?Na youtube u svugdje ima naziv filma. Morali bi skidati film pa ga upload što je svakome mrskome.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.