Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gradiska tuRniR?

24 pregleda · 2 odgovora · otvorena 24.12.2009. u 21:26

Pozdrav svim gamers-ima........e ovako,odredili smo trenutni datum lan meca u gradisci i ulog po klanu,timu,kako hocete...........

Turnir bi se igrao na lokaciji koju sam vec naveo.......Cyber igraonica odmah kod granice...........
trenutni datum bi bio 16/01/2010........sa pocetkom u 12.00h......
ulog bi bio 75km sto znaci da se moze i povisiti ulog,jer ima jos do 16 januara............al jbg sto veci ulog i vise ekipa,bolje je odmah za pobjednike.........
nagrade bi bile novcane..............
za sve ostale informacije slobodno pitajte jer zelimo da se prijavi sto vise ekipa radi zabave i naravno nagrade........znaci 16/01 pada tacno u subotu,mogli bi cak otici i na neki party poslje da se zabavimo svi zajedno..............bice cuge,cura svega po malo!!!!
osim toga ja mislim da ce biti i uzivo prenos al nisam siguran....al dacu sve od sebe da da ucinimo sto bolje za vas.....za bilo sta slobodno pitajte a pred vas dolazak ostavicu vam broj tel da se kontaktiramo da se nebi ko zagubio.....
:P
admini molio bih vas da stavio ovu temu u zanimljive jer zelimo da se javi sto vise klanova......sve najbolje,sretni praznici i nova godina 2010.........9-)
Vrati se u osnovnu i nauči formiranje složenih rečenica.

pogledaj kako se pise tema za turnir i kad napises normalnu temu bice u zanmiljivim

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.