Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 30 bodova

Prevod !

248 pregleda · 18 odgovora · otvorena 24.12.2009. u 19:23

Hayy.

- Treba mi vaš talenta sa engleskim jezikom, mada za ovo ne treba nikakav talenat
Treba mi rodici da ovo prevede neko do večeras do 22:00h !

Moj rođendan je 26 Decembra. Nestrpljivo izčekujem taj dan, jer sa svojim drugovima i drugaricama slavim svoj nezaboravan rođendan. Veoma se radujem tom danu, jer sam na proslavu svog rođendana pozvala puno svojih drugova i drugarica.Svi moji drugovi i drugarice će se potruditi da mi taj dan učine što boljim i veselijim. Za taj dan očekujem poklone od svojih drugova i drugarica, a posebno svijih roditelja. Mama će se potruditi da napravi što bolje kolače, i ostale slatkiše. Tako će moj i ovaj rođendan proći u lijepom i nezaboravnom sjećanju .

Stvarno nemam vremena da ovo prevodim :$, jer moram otići do grada da se dogovorim za prijateljima gdje ćemo za Novu Godinu i ostalo ..

hvalla unaprijed !
http://translate.google.com/

Post dobio šamar od spY

xE0N je napisao/la:
http://translate.google.com/
Jesi ti glup ili šta već ??

Kažem ti moram sad ići, evo upravo izlazim iz kuće :$
Da imam vremena, preveo bi ja to, a ako bi zapeo na nekim riječima našao bi na netu !!

btw : Spamer božiji :@

Post dobio šamar od spY

AHAHAHAHAHAHAHAHAHHA!

jedina glupa osoba ovdje je tvoja rodica. :O

Čuj ne zna engleski, lmfao. enivej,
Jason je napisao/la:
AHAHAHAHAHAHAHAHAHHA!

jedina glupa osoba ovdje je tvoja rodica. :O

Čuj ne zna engleski, lmfao. enivej,
debilu dijete 10 godina

btw: ovo se sastavlja u osnovnoj, pametan si drama !
Rješenje
Ja sam ti mislio prevesti ali necu jer si bezobrazan.
Nije ni 10 minuta posla.

Post dobio aplauz od spY

My birthday is a December 26. I am impatient, because I called a lot of friends on birthday... bit ce edit

Post dobio šamar od spY

My birthday is December 26. I cant wait that day, because his friends and comrades honor his unforgettable birthday. Very glad this day, because I to celebrate his birthday invited many of his comrades and drugarica.All my comrades will try to make me that day and what better To this day I expect gifts from their comrades, and especially svijih parents. Mom will try to make better cakes and other sweets. So this will be my birthday and take in the lovely and unforgettable memories.

http://www.prevodjenjeteksta.com/

Post dobio šamar od spY

deadlycha je napisao/la:
debilu dijete 10 godina

btw: ovo se sastavlja u osnovnoj, pametan si drama !
Zar nisi otišao do grada sa jaranima ?
My birthday is 26 December. Izčekujem anxious that day, because with their friends and friends celebrating the birthday unforgettable. Very glad this day, because I have to celebrate his birthday invited a lot of their friends and drugarica.Svi my friends will try to make my day better and happier. To this day I expect gifts from their friends, especially svijih parents. Mom will try to make better cakes and other sweets. So this will be my birthday and take in a beautiful and unforgettable memory.

Post dobio šamar od spY

My birthday is December 26. Eager wait that day, because my friends and mates i celebrate unforgettable birthday.Very glad this day, because I to celebrate my birthday invited many of my friends and mates.All my friends will try to make me that day and what better happy.To this day I expect gifts from my friends, and especially my parents.Mom will try to make better cakes and other sweets.So this will be my birthday and take in the lovely and unforgettable memories.

Post dobio šamar od spY

Trenutno radimo na redovnom održavanju. Ubrzo je sajt opet dostupan.

Je**m ti HLJEB i ova sranja, eto odmah sada... Preveo bio i izbaci me je**m ti da ti je**m :@

Btw. danas dobio 10ku iz eng pa sam raspolozen i fino preveo...

A vi gore nemorate svaku rjec pojedinacno prevoditi, neke se "vade iz konteksta"...

@ samar slobodno !
Ma daj bjez ja covijeku fino prevedem a on samar ko je ovoga uopste postavio kao moderatora?
AJSNIGRUTIN je napisao/la:
Ma daj bjez ja covijeku fino prevedem a on samar ko je ovoga uopste postavio kao moderatora?
da si dobro preveo nebi dobio samar

a to si trebo prevest sam , a i ti si se sluzio nekim online rijecnicima koji prevode bez ikojih glagolskih vremena i bez icega

ali momak, malo ti je glupa tema , ovo nekome treba za skole

visit skole.ba xD9-)9-)
3333a je napisao/la:
da si dobro preveo nebi dobio samar

a to si trebo prevest sam , a i ti si se sluzio nekim online rijecnicima koji prevode bez ikojih glagolskih vremena i bez icega

ali momak, malo ti je glupa tema , ovo nekome treba za skole

visit skole.ba xD9-)9-)
jesam li ja to dobro preveo ili nisam to ce da odluci onaj ko je postavio temu a to se moderatora ne tice znaci jesam koristio jer nisam imao vremena da to prevedem vec sam to na brzinu preveo!
My birthday is on December 26.I can't wait that day,because I'm going to celebrate my unforgettable birthday with all my friends.I'm very impatient and happy for this day and I invited a lot of friends on celebration.All them will try to make that day unforgettable and one of the best days in my life.I hope that I will got lot of gifts from friend and especially mum and dad.Mum will make cake ever and buy best sweets.This is going to be my best and most beatiful birthday I hope will remember it forever.
Nako nije sve od rijeci do rijeci,malo sam svog ubacio jer se neke rijeci ne mogu bas direktno prevesti

Post dobio aplauz od spY

Frisk je napisao/la:
Ja sam ti mislio prevesti ali necu jer si bezobrazan.
Nije ni 10 minuta posla.
Qme majke mi moje ja sam sve morao prevesti, trebalo mi maloj rodici za školu, ali fkt nisam imao vremena da ni riječ jednu prevedem - pa kad sam se vratio tamo oko 15 do 10 iz grada, uzeo i preve

btw : morao sam prevesti jer mi g.ba nije radio *ebo ga neradi evo 15 dana, rade na serveru .. :S

~ Ali evo tebi bodovi, jer meni ništa posebno ne predstavljaju, mada mi majke mi moje niko nije pomogao, mislim g.ba je kriv, nisam mogao Bogami ući na g.ba..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.