Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 58 bodova

FM2010 - "sigfx" , wtf ?

271 pregled · 7 odgovora · otvorena 24.12.2009. u 19:18

Nisam baš up-2-date sa temama jer nisam neko vrijeme bio ovdje (škola .. ) pa mi nemojte zamjeriti.

Uglavnom, kupio sam danas Football Manager 2010. Sjeo za računar, instalirao i kad' sam ga pokrenuo tražio je nekakav dll file. To sam, naravno, našao. Zatim, opet pokrenem traži opet neki dll file (nešto saadtaudio blabla , ne'am pojma) - i to sam riješio. Međutim, sada pokušam ući kad' kaže nema nekog "sigfx" foldera i ima samo da se klikne "OK", kada kliknem to za 5-10 sekundi izađe (Don't)Send error.

Ovo me fakat nervira. Nije zbog 5 maraka koje sam potrošio, Bože sačuvaj, al' sam već probavao sam dva-tri dvda od drugova i opet mi ne može.

Ko pomogne - evo bodovi.

I da, nešto se ujebao G.ba pa ako ne dadnem danas bodove dat' ću opet kada dođem .

Hvala unaprijed.

btw, izvinte što nema vijesti
slican problem sam imao i probaj naci taj fajl na netu i kopraj ga tamo gdje ti pise!ako nemozes skini patch za igricu onda ce ti moci!SRETNO!
Kopiraj sve sa dva dvda u jedan folder i pokreni autorun odatle.Kada instaliraš igricu sve što se nalazi na cd1 u folderu crack kopiraj u instalacioni folder i radit' će ti.

Pomogao sam diy1du tj. womanizeru eto pogledaj
Drug mi je imao isti taj problem , samo on nije instalirao igricu sa CD-a nego je skinuo sa torrenta ( razlika sto ti ne treba crack ako imas cd ) .

Ne sjecam se najbolje , ali mislim da u C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2010 imas 2 fajla vezana za to "saaudit" , uglavnom ja sam jedan preimenovao u saAudit2005MT.dll , a drugi u saAuditMT.dll i onda je sve radilo . Probaj i ti mozda uspije
Ako nista , probaj reinstall , naravno obrisi komplet iz Program Filesa
RICHAAMAN je napisao/la:
Kopiraj sve sa dva dvda u jedan folder i pokreni autorun odatle.Kada instaliraš igricu sve što se nalazi na cd1 u folderu crack kopiraj u instalacioni folder i radit' će ti.

Pomogao sam diy1du tj. womanizeru eto pogledaj
Nije na dva DVD-a, samo na jednom

Anyway, e'o sada sam kopirao na desktop pa instaliram .. vidjet' cemo.

A za ovaj ispod tebe komentar - vidjet' cemo kad instaliram hoce li moci

EDIT: Opet isto, opet ne radi 'aj ko pomogne ima 200 bodova.
4rm4n1 je napisao/la:

Znaci izbrisi skorz igricu u potpunosti znaci u search ukucaj fm 2010 i izbrisi sve sto sve vezuje za to onda procisti skorz disk defregmentisi ga i ponovo instaliraj igricu trebalo bi moci!
4rm4n1 je napisao/la:

onda ništa
4rm4n1 je napisao/la:
Nije na dva DVD-a, samo na jednom :r

A za ovaj ispod tebe komentar - vidjet' cemo kad instaliram hoce li moci ;D

EDIT: Opet isto, opet ne radi :( 'aj ko pomogne ima 200 bodova.
registriraj se na partis.si i nakon toga gore desno u kutu u trazilici ukucaj football manager 2010,rezultat koji ti izbaci otvori,klikni na prenesi torrent,na desktopu dobijes link za skidanje,kliknes i pocne ti se skidat ali moras imat instaliran program poput naprimjer qtorrenta kojeg mozes besplatno downloadati sa neta,nakon sto ti igru skine fino instaliras imas setup unutra,te nakon instalacije krekujes crack ti se također nalazi na torrentu odnosno fajlu koji ces skinut,nakon sto si skino po zelji mozes skinut neki patch ali ne preporucam jer u krajnjem slucaj mos nesto razjebat,kada skines igru kopiraj je pomogucnosti nju i sve njene sadrzaje jos na desktop da se osiguras,također prije sto radis ista od navedenog osiguraj da deinstaliras prethodno instalirani fm 2010 i obrises sve njegove foldere i to sve,ako ti opet nebude radilo druze pozdravi se od fm-a 2010 :D:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.