Nisam baš up-2-date sa temama jer nisam neko vrijeme bio ovdje (škola ..
) pa mi nemojte zamjeriti.
Uglavnom, kupio sam danas Football Manager 2010. Sjeo za računar, instalirao i kad' sam ga pokrenuo tražio je nekakav dll file. To sam, naravno, našao. Zatim, opet pokrenem traži opet neki dll file (nešto saadtaudio blabla , ne'am pojma) - i to sam riješio. Međutim, sada pokušam ući kad' kaže nema nekog "sigfx" foldera i ima samo da se klikne "OK", kada kliknem to za 5-10 sekundi izađe (Don't)Send error.
Ovo me fakat nervira. Nije zbog 5 maraka koje sam potrošio, Bože sačuvaj, al' sam već probavao sam dva-tri dvda od drugova i opet mi ne može.
Ko pomogne - evo bodovi.
I da, nešto se ujebao G.ba pa ako ne dadnem danas bodove dat' ću opet kada dođem .
Hvala unaprijed.
btw, izvinte što nema vijesti
) pa mi nemojte zamjeriti.Uglavnom, kupio sam danas Football Manager 2010. Sjeo za računar, instalirao i kad' sam ga pokrenuo tražio je nekakav dll file. To sam, naravno, našao. Zatim, opet pokrenem traži opet neki dll file (nešto saadtaudio blabla , ne'am pojma) - i to sam riješio. Međutim, sada pokušam ući kad' kaže nema nekog "sigfx" foldera i ima samo da se klikne "OK", kada kliknem to za 5-10 sekundi izađe (Don't)Send error.
Ovo me fakat nervira. Nije zbog 5 maraka koje sam potrošio, Bože sačuvaj, al' sam već probavao sam dva-tri dvda od drugova i opet mi ne može.
Ko pomogne - evo bodovi.
I da, nešto se ujebao G.ba pa ako ne dadnem danas bodove dat' ću opet kada dođem .
Hvala unaprijed.
btw, izvinte što nema vijesti

'aj ko pomogne ima 200 bodova.