Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

botovi DM

82 pregleda · 9 odgovora · otvorena 22.12.2009. u 19:28

poz svima, znali li itko kako da namjestim na deadmatch-u da budu par botova, i kad jedan igrac dode da se zamjeni s jednim botom (jedan bot izade)
??????
ako ima negdje objasnjenje ili da mi tu objasnite ...
ovako , mislim da to nije moguce al ako grijesim nemojte mi zamjerit.Ali dok ti server ne stekne populaciju kao prvo promijenut imena botovima,mrsko mi sad objasnjavat kako imas tamo tut neko je pisao , onda bi trebao samo bot_kick kada ti neki igrac ude,ali mislim da ti je najpametnije da ostavis botove na serveru,dok server ne stekne populaciju ... sa srecom

Post dobio šamar od malak

Pwn3d je napisao/la:
ovako , mislim da to nije moguce al ako grijesim nemojte mi zamjerit.Ali dok ti server ne stekne populaciju kao prvo promijenut imena botovima,mrsko mi sad objasnjavat kako imas tamo tut neko je pisao , onda bi trebao samo bot_kick kada ti neki igrac ude,ali mislim da ti je najpametnije da ostavis botove na serveru,dok server ne stekne populaciju ... sa srecom
moguce je ... vidio sam na drugim serverima ....
i to bi trebalo samo kickovat, necu ja stalno bit na serveru i pratit to :P lol
tnx ionako
toni17 je napisao/la:
moguce je ... vidio sam na drugim serverima ....
i to bi trebalo samo kickovat, necu ja stalno bit na serveru i pratit to :P lol
tnx ionako
sry ako sam pogrijesio ali samo stavis max na serveru 32 igraca i onda nek budu botovi jer koliko sam shvatio server ti nije popularan ... :)
Pwn3d je napisao/la:
sry ako sam pogrijesio ali samo stavis max na serveru 32 igraca i onda nek budu botovi jer koliko sam shvatio server ti nije popularan ... :)
ma necu da ih je pun server, nego da ih ima npr. 3 u T i 3 u CT i kad neki igrac dode u T onda izade bot .. i tako dalje ..
kontas :) ?
ako ne znate odgovor, bolje nista ne pisati.
malak je napisao/la:
ako ne znate odgovor, bolje nista ne pisati.
e jebiga pokusas covjeku pomoc i dobijes za uzvrat jednu veliku samarcinu ... tuga ...
Pwn3d je napisao/la:
e jebiga pokusas covjeku pomoc i dobijes za uzvrat jednu veliku samarcinu ... tuga ...
Nemoj lagati i sebe i mene jer ti nije bilo u cilju pomoci covjeku. Tvoj odgovor je tipa ako sutra ne bude kise bit ce suncano.
malak je napisao/la:
Nemoj lagati i sebe i mene jer ti nije bilo u cilju pomoci covjeku. Tvoj odgovor je tipa ako sutra ne bude kise bit ce suncano.
onda mu ti pomozi,jer si koliko vidim moderator ...
Pwn3d je napisao/la:
onda mu ti pomozi,jer si koliko vidim moderator ...
Da, moderator, ne robot koji sve zna. Ako nesto ne znam jednostavno presutim i pustim onome ko zna da odg.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.