Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

trbusnjaci.

257 pregleda · 14 odgovora · otvorena 22.12.2009. u 11:20

raja imali mi iko dati dobar plan treninga trbusnjaka ???---Hvala unaprjed!
http://teretana.ba/vjezbe
Po meni je najbolje ovako:
1 dan. 40
2 dan. 45
3 dan. 50
4 dan 55
5 dan 60
i sve tako po 5 povecavaj
Nasao si dobru stranicu da trazis za trbusne program ...

btw:

evo ti stranica :

www.teretana.ba - nadji sve ti pise

Post dobio aplauz od LudaCris

Bolje radi sklekove

btw. Nije ti ovo sajt za to
Za trbusnjake ne trebas nikakav poseban program.. Samo legnes i radis.. U pocetku radis koliko mozes i onda postepeno povecas, dok ne dodjes do 3000 dnevno i onda budes kao C. Ronaldo, pa cure bacaju na tebe..

Mozda i najvaznija stvar za trbusnjake je trcanje, jer ako imas masnoce na predjelu abdomena (stomaka), mozes raditi 10000 trbusnjaka dnevno, opet ih neces imati.. Eh sad zavisi u kakvoj si formi.. Imas li sala ili ne.. Ako imas, lagano vils, trcanje 60 min, onda klupa 100 trbusnjaka i kuci tusiranje i hrana sa malo masnoce..
Trbusnjaci se rade kao i ostala grupa misica, djaba ces raditi po 100 u jednoj seriji (sto neki govore). Najvaznija ti je ishrana, onda cardio, a nakon toga vjezbe za trbusne misice. Treba ti takodje nizak BF
SaltCityBoy je napisao/la:
1 dan. 40
2 dan. 45
3 dan. 50
4 dan 55
5 dan 60
Prvi dan 0
Drugi dan 5...

Od pocetka se krece... Nisam ja Rambo
bas si nasao stranicu ;) ovdje vecina i nezna sta su trbusnjaci..

vecina moze ruke i noge prati u flaši :)
Limmaa je napisao/la:
bas si nasao stranicu ovdje vecina i nezna sta su trbusnjaci..

vecina moze ruke i noge prati u flaši
SaltCityBoy je napisao/la:
1 dan. 40
2 dan. 45
3 dan. 50
4 dan 55
5 dan 60
;)
To je jedna od najvecih gluposti koje sam cuo!!!
Trbusnjaci su jedini misici koji se brze razvijaju ako se VJEZBE brze rade. I radis u serijama. Prvu sedmicu radi pet serija po 10 ak nemozes vise. Fazon je da se ne trzas prilikom dizanja, jer tako vise zaposljavas ledja. Samo forsiraj misice. I ne dizes se SKROZ, vec samo do tacke kad osjetis da su ti misici zategnuti... to je do nivoa koljena otpr. Kad dodjes na tu tacku... zgrcis misice, tako sto istisnes SAV vazduh iz pluca.
Danas si uradio 50
ako budes radio pravilno...makar radio samo tri put sedmicno, za mjesec dana 400 ti negine. Ove milje sto oni spominju...to je smjesno!!!
Da radis samo 200 na dan...pravilno, imat ces bolje trbusnjake od C. Ronalda. Bitan ti je Cardio, i izmjena ishrane. Izbaci PUNO kaloricnu hranu, Colu, alkohol, cigare. Ako imas masnih naslaga, trci kad god mozes. Uz trbusnjake radi i sklekove. Vjeruj mi to ti je univerzalna vjezba. Sa njima forsiras SVAKI misic na ruci, grudi, trbusne (manje) i ledja (manje, osim ako ne radis propadanje)
Ja sam isao u teretanu POLA godine... i kad sam prestao, bezze iz navike poceo raditi samo trbusnjake, sklekove, dizanje na sipci... VJERUJ mi da sam vidio rezultate skoro dva put bolje neg teretana ;)
zasto nas pitash kada necesh ni jedan je***i trbusni uradit

To ti je navikam, ja imam 4 jer sam ih zaradio, imacu 6 za 5 mjeseci, naravno radeci jer za razliku od ovih "gamera" ja sam bar cjeli zivot u formi
raja ja sam poceo radit trbusanjeke sa ove stranice
http://twohundredsitups.com/
program ovaj koristiti sta vi mislite valja li ovo ??..
ja vec imam upala..juce sam radio !!!! hvala unaprijed na odgovorima !!!!
Brate radi pomalo svaki dan povecavaj do toga kad mognes do 500 u danu mislim po 100 svako malo , samo radi doce to vidit ces.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.