Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

TUT - postavljanje slika

150 pregleda · 10 odgovora · otvorena 22.12.2009. u 10:07

Posto se na mom forumu vishe puta susrecem sa tim da ljudi neznaju kako postaviti sliku, a www.postavi.com je stranica mog dobrog prijatelja, odlucio sam napraviti detaljan tutorial kako postaviti sliku, pa ajde da i ovde podjelim sa vama mozda nekome bude korisno...

ili jednostavnop odes na slike.hr ides upload nadjes sliku ides opet upload i smao uzmes kod
Uzviiiiiiiiiiiiiiseniiiiiiiiii pa zasta ono postavlja tutorijal,biiiiiiiiiiiiiilooo kontas bilooo? nije svijet cjeli i GAMERS.BA poceo tek kad si se ti registrovao
sinovi moji lijepi... da citate teme kako treba shvatili bi da nije namjenjena vama malobrojnim (na srecu) maloumnicima niti gamersu (koji vam je zivot...) nego ljudima koji se bas i nisu susretali sa ajde recimo kompjuterom ili bilo cim vezanim za isti... s toga, ukoliko ste vi ti "genijalci" koji su za 7 godina tipkanja po tastaturi (jer samo to izgleda i radite u zivotu) naucili da postavite sliku na neki sajt namjenjen tome, ja vas srdacno molim da zaobidjete temu... Rastuzim se majke mi moje kad vidim koliko su plitka ova danasnja djeca :( mi smo igrali ta-ta i slicnih normalnih igara sa 12-13 godina, a pogotovo se nikad nismo pravili pametni onde gdje to nije potrebno ili nema poente, a vidi vas... samo pred ogledalo na par minuta i sve ce da bude jasno
Downloadas pokIt i nemas problema

http://pokit.etf.ba/
ccccccc jbt taj postavi.com do sad su mijenjali 300 puta skriptu ...
OldSql je napisao/la:
sinovi moji lijepi... da citate teme kako treba shvatili bi da nije namjenjena vama malobrojnim (na srecu) maloumnicima niti gamersu (koji vam je zivot...) nego ljudima koji se bas i nisu susretali sa ajde recimo kompjuterom ili bilo cim vezanim za isti... s toga, ukoliko ste vi ti "genijalci" koji su za 7 godina tipkanja po tastaturi (jer samo to izgleda i radite u zivotu) naucili da postavite sliku na neki sajt namjenjen tome, ja vas srdacno molim da zaobidjete temu... Rastuzim se majke mi moje kad vidim koliko su plitka ova danasnja djeca mi smo igrali ta-ta i slicnih normalnih igara sa 12-13 godina, a pogotovo se nikad nismo pravili pametni onde gdje to nije potrebno ili nema poente, a vidi vas... samo pred ogledalo na par minuta i sve ce da bude jasno
je li se ti zajebajes?
ja se nadam da jesi
http://imageshack.us/ najjaca stranica za upload bez registracija :S
Ma ovo komplicirano.Kakav imageshack treba 10 godina...
PokIt ftw!
pa idioti maloumni citajte sta pishe, ako vam nije potrebno odjebaus sa spamerskim postovima i idijotarijama... nisam uopste pravio za gamers.ba ovaj tut, nego napravio za SVOJ forum jer dosta raje nezna sliku postaviti, a ovde sam usput postavio jer mozda nekome nekad zatreba...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.