Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS Problem

95 pregleda · 6 odgovora · otvorena 20.12.2009. u 13:14

E ovako... Imam dva problema sa kanterom.
1. Kada uđem u steam, izbaci mi ovo updating steam, i ovako stoji pola sata, ne miče se.

2. Kada uđem u CS, i pokušam ući na bilo koji server, zasteka mi kao na slici, te ne mogu pritisnuti ni escape, ni cancel, pa moram izaci preko task managera.

Konekcija:

Da li znate sta bi moglo biti rjesenje ovog problema. Danas mi se ovo pocelo desavati.
ova prva slika , sa steamom i meni je prije bila ,
ja ponovo skino steam klijent
i radilo mi:D

a ovo ostalo neznam
mozda imas neke greske u mapi :S
Hmmm ja mislim da je bio jednom takav problem u igraonici ...
Cinimi se da sam obrisao iz steam-a fajlove AppUpdateStats.blob i ClientRegistry.blob i onda ponovo pokusao da uradim update i uspjelo je .

A isto tako skeniraj cijeli folder steam jer zna da se svasta pokvari u njemu ako ima tonu virusa ! Ili sacuvaj cfg , ss , demo-e i tako neke stvari i uzmi usb i odes kod frenda i prebacis sa njegovog racunara steam na usb dodjes kuci obrises svoj i onda sa usb-a prebacis na pc njegov steam i pokrenes ga ...ukucas svoj akaunt - pw i mora moci
Nisam odavno ulazio na steam ali meni je bilo zabagovano tako da se ustvaru updatealo ali cijeli vrijeme je stajalo 0 %. koliko si dugo cekao tocno ?
mirofa je napisao/la:
Hmmm ja mislim da je bio jednom takav problem u igraonici ...
Cinimi se da sam obrisao iz steam-a fajlove AppUpdateStats.blob i ClientRegistry.blob i onda ponovo pokusao da uradim update i uspjelo je .

A isto tako skeniraj cijeli folder steam jer zna da se svasta pokvari u njemu ako ima tonu virusa ! Ili sacuvaj cfg , ss , demo-e i tako neke stvari i uzmi usb i odes kod frenda i prebacis sa njegovog racunara steam na usb dodjes kuci obrises svoj i onda sa usb-a prebacis na pc njegov steam i pokrenes ga ...ukucas svoj akaunt - pw i mora moci
Ma bit ce da je do konekcije... Jer evo ne moze mi ni uploadovat sliku na pokitu... Mada na drugim hostinzima normalno uploaduje...
Ali sve mi normalno downloaduje, brzina veca nego sto je inace... I stranice normalno ucitava...
Sacekat cu par sati, ako bude isto nazvat cu ove iz ELOB-a da vidim do cega je...
e raja mozel mi iko rec kako da skinem wh il nes slicno za cs vec sam pokuso mnoge stranice al svi puni virusa, i svi rade u open gl. et ak mi neko moze pomoc ja nemogu u open gl samo ona 3d

Post dobio šamar od mirofa

rigi je napisao/la:
e raja mozel mi iko rec kako da skinem wh il nes slicno za cs vec sam pokuso mnoge stranice al svi puni virusa, i svi rade u open gl. et ak mi neko moze pomoc ja nemogu u open gl samo ona 3d
hahha...cuj da skinem wh...LoL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.