Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

OMG HOSTING

173 pregleda · 5 odgovora · otvorena 20.12.2009. u 12:46

-NO SPAM please
Eh da pocnem trebaju mi 3-4 ISKUSNIH WEB dizajnera znaci otvaramo malu hosting firmu OMG hosting i naravno treba nam izgled stranice i neki ljudi koji bi usli sa nama u team pa eto napisite nesto o sebi i vasem iskustvu a mogli bi ste da pokazete i neka vasa dela.Nagrade su webhosting ultimate all ,.com domen i naravno ulazak u team gde ce te moci i da profitirate.SRECNO !!!9-)
Nemoj mi rec' da si ti onaj mali sto zivi u 20 drzava i nema stalnu adresu jer uvijek putuje? >_>
3-4 ISKUSNIH WEB dizajnera ?
Nemas para da platis 1 pravom web diazjeneru, a kamoli trojci ili cetvroci.
Nece ti nijedan web dizajner raditi za steam, hostin ili domenu. Izdvoji nekoliko stotina KM i dobijes pravi sajt, radjen od nule, inace... dobijes sranje koje mozda i koristi nulovane skripte pa ces imati jos i problema zbog toga.
Philosopher je napisao/la:
3-4 ISKUSNIH WEB dizajnera ?
Nemas para da platis 1 pravom web diazjeneru, a kamoli trojci ili cetvroci.
Nece ti nijedan web dizajner raditi za steam, hostin ili domenu. Izdvoji nekoliko stotina KM i dobijes pravi sajt, radjen od nule, inace... dobijes sranje koje mozda i koristi nulovane skripte pa ces imati jos i problema zbog toga.
Hvala nasao sam vec dobre ljude;) , a ti iGod nisam ja nikakav mali koji zivi u 20 drzava;)
amx_m0k1 je napisao/la:
Hvala nasao sam vec dobre ljude;) , a ti iGod nisam ja nikakav mali koji zivi u 20 drzava;)
Sjećam se ja tebe m0k1 druže moj :D

Onaj mali bolid što misli da je hacker ? :( I što je rekao da mu je Džana djevojka da ide s' njom u 8 razred iako je ona tad bila 1. srednje :( ?

ccc. ubij se učini nam uslugu. :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.