Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

I moje srce kuca za Adisovo (Apel za najhitniju pomoc)

198 pregleda · 8 odgovora · otvorena 19.12.2009. u 12:55

Svi mi imamo zdravo srce,a Adis ga trazi,za to pomozimo mu u tome...

Hum. br: 090/291-053 (2 KM)

ZR KM:1401030022198191; VOLKSBANK BH DD, Fra Anđela Zvizdovića br. 1; na ime Junuzović Adis; Gornja mahala do br. 24, 71210 Ilidza ;

Za uplate iz inostranstva VOLKSBANK IBAN: BA39 1401030022198191, SWIFT: VBSABA22

HAJDE LJUDI POMOZITE
Proslijedim starcima, probat ih nagovoriti, ali na njima je i nadam se da ce uplatiti sta god
Zovem...
Slusao sam na radiu emisiju bila :(
Zelim da mu se zdravlje poboljsa ..
Od srca sam fkt nazvao i ne zalim ni jedan jedini fening dat ovome malisi, koji ce nadam se u skorijoj buducnosti oporaviti !
Molim sve da pozovu ili uplate nije bitno koliko svotu novca !
sinoc sam gledo na tv-u za nejga i zvao sam

bas mi ga je zao ocami.
gledao sam na tvu .... mama mi se rasprakala stvarno ... zvali 100 puta .... svi koji mogu pomozite ...

EDIT:trebao si staviti u post da mu je potrebno cak,cini mi se 150 000 eura za transplantaciju srca , negdje tamo u becu ...
Sinoc sam gledao na TVu, i stvarno mi je zao momka, zvao sam par puta.
Malo radosti,u ovim tužnim danima kako za Adisa tako i za nas :)

Sve je izvjesnije da bi Adis Junuzović (18) iz Rakovice kod Sarajeva uskoro mogao otići na transplantaciju srca na bečkoj klinici, rečeno nam je jučer u njegovoj porodici. Mladić se još nalazi u Centru za srce KCUS-a, gdje je smješten prije nekoliko dana nakon što mu se stanje pogoršalo.

- Cijela porodica živi za dan kada će Adis otići u Beč. S bečke klinike stigla nam je radosna vijest zbog koje smo svi plakali. Javljeno nam je da je nađeno srce za Adisa u Barceloni. Ako reguliramo svu dokumentaciju ovdje i ako dobijemo garanciju za liječenje i obezbijedimo novac, Adis bi onda narednih dana mogao otputovati u Austriju - kaže Adisova tetka Zineta Alić.

Istakla je da je potrebno ubrzati ovu proceduru kako ne bi bilo prekasno za pomoć. Inače, još traje humanitarna akcija za pomoć u Adisovom liječenju. Na humanitarni broj telefona stiglo je 30.320 poziva, a na žiroračun uplaćeno oko 40.000 KM.

Zineta Alić istakla je da je za ovu operaciju, kako im je javljeno iz Beča, potrebno 100.000 eura.

c/p Avaz.ba

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/panorame/za-adisa-nadjeno-srce-u-barceloni

Akobogda ide u Barsu,ja se nadam a i vi sigurno ;)
Gledo sam na TV momka , bas mi ga je zao zvao sam par puta po 2 km :*

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.