Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problemi

202 pregleda · 16 odgovora · otvorena 18.12.2009. u 23:18

Kako rastem sve više i više problema.
Nekada mi je to čudno izgledalo , ali se nažalost obistinilo.

Znači milion stvari,gluposti , ovaj ovo - ovaj ono , stalno neki strah hoce li neko reći nesto pogresno,ha hu

Stalno na nesto mislim, nemas sekunde rahata k'o nekada.

Svrha ove teme jeste da opisite svoj nacin opustanja/relaxacije , oraspolažavanja ....

Samo vas molim bez deblinh dogovora tipa : "Ja se napušim i pobjegnem hehehehehehe jesam lud"

Ne razumijem cega se plasis? mozes malo bolje objasniti ...
~ Mene strah, da ne padnem iz matematike -.-
Ne bježim od realnosti. Jednostavno nemam razloga za to. Sve što mi se desi prihvatim sa mišljenjem da se tako moralo desiti, i nemam brige.
A što se relaksacije tiče... Vjerovatno gledanje nekih dobrih filmova, zezanje sa rajom na kaficama i par rundi kantera
Brate, ako si " čist " nemaš se čega bojat'

Face the reality.

_

Pa jebiga onda, pomiri se sa tim i ćao, živi taj život

_

Gdje si to gudru valj'o ?
tATON1 je napisao/la:
Ne razumijem cega se plasis? mozes malo bolje objasniti ...
Nisam mislio da se plashim , nego nemosh ustat hladnokrvan na sve sto se desava. Kontash ?

Svaki da ustajem sa rijecima "pu je**m ti mater , kad prije svanu"
Ako te strah klošara sa bejzbolkama koji bi se tukli na svaku, onda je bolje da promjeniš vidike na život. Jer, šta će oni, jadni, glupi, neobrazovani za nekih 10 godina kada se trebate zaposliti ili krenuti na fax.
Jer ćeš upra'o takve tipove gledati kako te mole za posao ili nešto treće ako si ti bio dobar učenik, ili neki guzonjin sin.
Mene je uvijek više strah inteligentnog geek-a, nego tih wannabe street fightera, jer znam da bih se od tih odbranio, ili pobjegao, a od geeka ne mogu, jer bi me jednostavno ubio argumentima.

Ne znam o čemu tvojta tema govori, ali ovo je moj mali odgovor na nju. Nadam se da nisam otišao off-topic xD
nod je napisao/la:
Brate, ako si " čist " nemaš se čega bojat'

Face the reality.

_

Pa jebiga onda, pomiri se sa tim i ćao, živi taj život

_

Gdje si to gudru valj'o ?
Problem je sto ja nisam čist.

Samo mi još treba da mi policija pokuca na vrata.
Vala ja nikada nisam bjezao od realnosti... Problemi su ti kakvi su, suoci se sa njima. Ako se ne mogu rijesiti, jbg, ne mogu i sta ces. Idemo dalje... Samo nista ne smije uzimati preozbiljno, i ne preopterecivati se nebitnim stvarima, i uvijek ostati hladne glave 
Biggie_PK je napisao/la:
Ako te strah klošara sa bejzbolkama koji bi se tukli na svaku, onda je bolje da promjeniš vidike na život. Jer, šta će oni, jadni, glupi, neobrazovani za nekih 10 godina kada se trebate zaposliti ili krenuti na fax.
Jer ćeš upra'o takve tipove gledati kako te mole za posao ili nešto treće ako si ti bio dobar učenik, ili neki guzonjin sin.
Mene je uvijek više strah inteligentnog geek-a, nego tih wannabe street fightera, jer znam da bih se od tih odbranio, ili pobjegao, a od geeka ne mogu, jer bi me jednostavno ubio argumentima.

Ne znam o čemu tvojta tema govori, ali ovo je moj mali odgovor na nju. Nadam se da nisam otišao off-topic xD
Malo si ti fulio tebra.

Bojim se samo Boga , a za ostale ima leptir.
odi psihijatru reci imam dusevne muke lijeci se nije sramota svi smo mi pomalo otisli na ovaj ili onaj nacin 
Provodi vise vremena izlazeci s drustvom, to ti je najbolji nacin relaxa. 

Post dobio aplauz od spY

kenaN_ je napisao/la:
AHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHHAHAHAHAHAHHA

oj umro sam od smijeha HAHAHAH

http://www.youtube.com/watch?v=VjEC8y4Z9VA
Najjače ono na kraju kad kaže: ''Hvala vama na emisiji, odoh ja kući. Nemam ovdje više živaca, ne mogu i neću je**m ti hljeb''!!
Ja se izvrn'o sa stolice AHAHAHAHAHHAH
DeGraw je napisao/la:
Najjače ono na kraju kad kaže: ''Hvala vama na emisiji, odoh ja kući. Nemam ovdje više živaca, ne mogu i neću je**m ti hljeb''!!
Ja se izvrn'o sa stolice AHAHAHAHAHHAH
Nisu traktori

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Donosim ti ja to u sepetima našim
Justice je napisao/la:
Provodi vise vremena izlazeci s drustvom, to ti je najbolji nacin relaxa. 
Potpis.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.