Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cabal - Novi update

73 pregleda · 11 odgovora · otvorena 18.12.2009. u 13:25

Igram Cabal vec jedno 10 - 15 dana i sve je bilo u redu ... a sad mi se skida neki update pise Merry Christmas and New Year...ali sto je najgore pise da ce se skidati 15 sati , eh sad jel se i vama ovo skida , a mislim da se skida i za koliko vam se skinulo ako ste skinuli ? I usput koliko mb je otislo ? :D

Nzm koliko MB je otislo...Ali ja sam ga skidao nekih 15 minuta...Nije to nesto veliko...
CanE je napisao/la:
Nzm koliko MB je otislo...Ali ja sam ga skidao nekih 15 minuta...Nije to nesto veliko...
Ja ga skidam vec 20 minuta... tek 20 % :S
MAniPUlatiON je napisao/la:
Ja ga skidam vec 20 minuta... tek 20 % :S
Kolika brzina ? Ja sam skidao 120 Kb/s
20 - 25 KB/s
Nekih 5h ces skidati xD j**o te brzina -.-

Moja procena...Daj boze da bude manje
20 - 25 KB/s
Ja bi se objesio kada bi mi tako radila konekcija
trebo si jednostavno skinut patch i manualno ga instalirat ;d
je**********e je napisao/la:
Ja bi se objesio kada bi mi tako radila konekcija
sad mi je 5 kb/s i bas sam razmisljao da se objesim btw. konekcija mi je ADSL 5 G nezz sto vako sporo ide :D
sad mi je 5 kb/s i bas sam razmisljao da se objesim btw. konekcija mi je ADSL 5 G nezz sto vako sporo ide
1422 zovni i reci im sve to, resetovace ti modem aj zovi
sad mi je 5 kb/s i bas sam razmisljao da se objesim btw. konekcija mi je ADSL 5 G nezz sto vako sporo ide :D
nije ti to do konekcije ,ovako i meni je to bilo kad sam igrao,samo prekini dl i ponovo,i sve tako dok ne naletis na tu njihovu neku brzinu od preko 100kb,znaci to njih ti je samo prekini tja dl pa ponovo isve tako dok ti ne izbace oni neku veliku brzinu
sad mi je 5 kb/s i bas sam razmisljao da se objesim btw. konekcija mi je ADSL 5 G nezz sto vako sporo ide
Najvjerovatnije mnogo ljudi skida patch pa ima je opterecen server za update.
Nebi bio prvi put da se nesto tako dogodi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.