Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pjesma za Puru

641 pregled · 0 odgovora · otvorena 27.05.2006. u 01:45

neka znaju gamersi ko si ti ...

-Bio si mi poput brata stvarno vjerov'o sam ti, da si najjveci kreten govorili su mi svi.
Al' ja sam reko nemojte tako dobar je on tek nakon dugog vremena sam skont'o da i jesi MORON
-Ma nebi ni pis'o ovaj tekst da nisam neku noc cuo, da si na nekom mecu meni iza ledja pljuvo, da si govorio da je svaki tvoj kill bolji od mojih da si premotav'o moje demo-e da bi dosho do svojih.
-E pa brate sad cu reci istinu o tebi, dosta mi je svega necu vishe skrivati u sebi, stvari koje neki ljudi treba da znaju prije nego se odluce da tebi postovanje daju...Pura ili bolje zovite ga ZGUZA, vrsta mozga k'o da ima kliker al' ne onaj pravi vec argentinac kad treba sastavit
taktiku inteligentan ko kanarinac.
-oN je xeqte (napss) gaming covjek napravio klan da postane prO sanja svaki dan,
-EJ STANI !!!
sta ti to viri iz supka ma to je samo Suba malo okolo luta, za koji baner naguzio bi se ko prostitutka-
-Ma nebi te ni bilo tu da nisi d*k'o qrac meni, zato suti sad sjedi i radi na svojim vjestinama znamo da ti to necesh jer si visoko u visinama, ma koja korist od toga kad nisi napravio killa, popljuvali su te svi - jer si sam sebe dis'o nisi bio svjestan da ti je neko pjesmu napis'o SISO
-Ma ti si taj koji zapravo nema KILLA isfuravash se na admine nap'o ih k'o gorila, smatrash da si neka sila... pola stvari sto imash to sam ti ja dao - ustavri si mi ukr'o al' mi kasnije bilo zao, da ti trazim to nazad jer toga vrijedan nisi - al' sto je najjsmijesnije smatrash da si neki P.I.M.P, hodash oko neke pi**e a u stvari volish dicK
-Al' najjmrze mi sto uvjek samo mislish na sebe, iskoristish prave prijatelje pa ih onda odjebesh - al' su te skuzili svi i sta si na kraju dobio? izgubio si ono malo postovanja sto si nekad im'o, i ona dvojica sto si ih nazivo "djecom" sad igraju samnom za tebe su vishe nego plafon. Mozesh uciti od njih kako trudom i radom mozesh napredovati, smatrati se nekom nadom, nekad si mozda mislio da si na vrhu al' sad si na dnu jer i pi**e poput tebe uvjek padnu.
-Ne vjerujem da cesh ikad igrat esl jer po tvojom prici (napps) dogurashe na -CPL-, a ti ostani i cistu pistu jer mi krecemo u let, nemoj nikad kvarit ovu igru jer da imam vremensku mashinu tebe bi' vratio u PI**U MATERINU u PI**U MATERINU

(echo 6th-man _ REDNEX)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.