Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

RAJA IZ BRCKOG

238 pregleda · 11 odgovora · otvorena 17.12.2009. u 19:23

Sad u subotu 19.12.'09 igram neku predstavu u Brčkom u 16 : 00 ... završavamo tamo negdje oko petice, pa nam je kasno da se vraćamo za Bugojno, imamo odgledati još predstava itditd....

Sad, ako ima neko voljan od gamera iz Brčkog da se nađem sa njima, da popijemo kafu, tralalala ?:p

Bolan j**o nas gamere, idi pi**e ganjat'
Genius je napisao/la:
Bolan j**o nas gamere, idi pi**e ganjat' :D
Druga pemetna koju sam vidio na g.ba
Genius je napisao/la:
Bolan j**o nas gamere, idi pi**e ganjat'
Šta ću, kuda ću, veze nemam : P Da mi je nać' kakvog vodića il' kakav radar za pi**e
xE0N je napisao/la:
Druga pemetna koju sam vidio na g.ba
koja je prva bila
etc4Lav je napisao/la:
Šta ću, kuda ću, veze nemam : P Da mi je nać' kakvog vodića il' kakav radar za pi**e
Kud nisam iz Brckog, da ih zajedno ganjamo

Btw, sta fali ako ne znas gdje ces... Sjednes u kafic sam... Mora bit' jedna ili dvije same da sjede, pitaj ih da ti budu vodici. Ako te odbiju - onda si ruzan, nema ti pomoci

tripp je napisao/la:
koja je prva bila
Da prestanes dr**t
Genius je napisao/la:
Kud nisam iz Brckog, da ih zajedno ganjamo

Btw, sta fali ako ne znas gdje ces... Sjednes u kafic sam... Mora bit' jedna ili dvije same da sjede, pitaj ih da ti budu vodici. Ako te odbiju - onda si ruzan, nema ti pomoci

Realno... Onda ću da se svetim, pa ću ih prebit' obe da i one budu ružne i da ja budem zadnji koji im je prišao

Ofc, sjednem sam, pa kud odem....
Salji poruku Cici Nikad boljeg vodicha nisam upoznao^^<3
Ae vidjecu ako budem mogao, ako budem imao vremena nije problem. Ja i DeGraw se dogovorimo, pa ti javimo.
tripp je napisao/la:
koja je prva bila
Nijedan spammer nije pronadjen na gamers.ba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.