Evo, u utorak navecer u Mostaru pade snijeg, pa se sjetih malo ranijih dana, kako sam se sa rajom grudvao i tako to.
Iskreno, to me nesto potreslo pa evo juce, poslije kafe odosmo u obliznji park grudvat se nas 10. Izrefali se dobro, nekih pola sata. Zajebavali se malo, kasnije se ispricali. Dosla mi neka raja iz sjevernog dijela drzave, pa se malo provodili po gradu, ismijali dobro itd.
Pa eto, da vidim kakvo je misljenje vase, da li vam snijeg ono daje neki podsticaj da izadjete na kafu u neki bar navece ili se zatvorite u kucu , misljenja "Hladno mi je, ne izlazio ti ja nigdje" .
Eto malo diskutujmo i ovome, dojadile vise teme tipa:
- [RQ] Logo za clan
- Prodajem steam, kupujem steam
...
Pozdrav iz toplog doma!
Iskreno, to me nesto potreslo pa evo juce, poslije kafe odosmo u obliznji park grudvat se nas 10. Izrefali se dobro, nekih pola sata. Zajebavali se malo, kasnije se ispricali. Dosla mi neka raja iz sjevernog dijela drzave, pa se malo provodili po gradu, ismijali dobro itd.
Pa eto, da vidim kakvo je misljenje vase, da li vam snijeg ono daje neki podsticaj da izadjete na kafu u neki bar navece ili se zatvorite u kucu , misljenja "Hladno mi je, ne izlazio ti ja nigdje" .
Eto malo diskutujmo i ovome, dojadile vise teme tipa:
- [RQ] Logo za clan
- Prodajem steam, kupujem steam
...
Pozdrav iz toplog doma!
)... Vako kada se vracam iz skole /bar ovih dana/ sretnem ponekog druga, i sakupimo se tako nas 10ak i odemo u obliznji kafic ... Nedaje mi podstrek da izlazim al' jbg necu ni po vazdanile za kompacom

I love it