Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pomoc oko cs

70 pregleda · 5 odgovora · otvorena 16.12.2009. u 17:35

raja znate li neke korisne komande koje da ukucam u konzoli za cs,da su dobre...npr kako ide ono da brzo promjenim na deagle npr..ima ukuca se nesto i upres 1 odma je deagle da ono neces dok ga on izvadi ovo ono..i imali jos ista dobro da nije cheat :D
To prvo , da se odma " stvori " digl ti je HLTV skripta , a to drugo kad pritisnes oredjenu tipku da odma izlazi oruzje a bez da klikas ti je "hud_fastswitch 1 " ( nzm dal' sam dobro napisao , ugl kad kucas hud_fast izbacit ce ti ispod ) ..

Glupa tema , to je sve do tebe i kako tebi odgovara
Npr , ja cu ti reci da je cl_lw 0 dobar , a ti ne znas igrati sa tim , ne moze nam biti obojici ista stvar dobra/losa
to kao sto kazes "odma izvadi pistolj,da necekas" nije nikakva komanda to su HLTV modeli, ali nista sa tim nisi postigao ;)
pa mozes li mi dati str gdje ima to da stavljas ovo ono..ili gdje to mogu sve naci staje dobro sta lose..pa cu ja viditi..a hvala ti brate na ovome :D
Ne može ono tebi odmah tebi kao što je spectre rekao "stvoriti" deagle u ruci.To su ti hltv modeli,oni izgledaju fino ali trebaš se naviknuti igrati s njima.
Evo ti download link.
To drugo ti je jednostavna komanda koja svaka osoba koja zna išta o Cs-u poznaje.
Moj savjet,okani se toga.
Jel to ono sto se bilo i tamo i ono jel i tako i vako jel ?
To si gledao na hltv i nafur'o se

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.